Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Café in omgeving Heerenveen

Omzetten zijn afgelopen jaren zeer stabiel


Beschrijving

Het café is een echt dorpscafé, centraal gelegen in de plaats en decennialang letterlijk en figuurlijk het middelpunt van het dorp en de regio. Het knusse (huiskamer)café (ca 50m²), vormt het hart en basis van dit bedrijf met meerdere mogelijkheden.

Bijzonderheden
De grote nette zaal, bouwjaar 2003, met eigen entree, (ca 150m²), met toneel is een aantrekkelijke aanvulling en wordt dagelijks gebruikt door de diverse verenigingen welke het café als thuisbasis hebben, maar ook partijen en andere (dorps)activiteiten worden hier georganiseerd. De nette toiletgroepen liggen centraal in het bedrijf en worden door gasten van beide onderdelen gebruikt. Een fraai terras, (ca 60m²), is aan de voorzijde gelegen.

Indeling
Vanuit de compacte keuken zijn het café en de zaal prima te bedienen. Op de zeer grote kavel eigen grond, (ca 16a, is volop parkeerruimte en staat tevens een schuur met voldoende ruimte voor 2 personenauto’s en opslag (2003).

Omzet
Omzetten zijn afgelopen jaren zeer stabiel te noemen. Mede door organisatie van diverse evenementen, catering en verzorgen van maaltijden voor uiteenlopende groepen gasten.

Bedrijfswoning
De indeling van de boven gelegen bedrijfswoning: woonkamer, keuken,  badkamer en 3 slaapkamers. Het pand verkeert in goede staat van onderhoud (grotendeels nieuwe kozijnen, gevel recent gerenoveerd, dubbele beglazing etc.).

Reden verkoop
Door omstandigheden wordt bedrijf niet optimaal meer geëxploiteerd en daarom te koop aangeboden.