Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Café nabij Heerenveen

Centraal en prominent gelegen in het centrum van het dorp nabij Heerenveen


Beschrijving

Café

Zeer bekend café in de regio, centraal en prominent gelegen in het centrum van het dorp nabij Heerenveen.  Een bruin en spraakmakend café waar altijd iets te doen is en kan niet geen optie is. Of het nu gaat om de swingende muziekavonden of een lekker potje biljarten of darten, al of niet in wedstrijd verband. 

Indeling
Het café, links  in het pand, met geschakelde zaal beslaat zo’n 140 m², met op de verdieping nog een zaal, (ca. 50m²), voor de meest uiteenlopende partijen en bijeenkomsten. Aan de rechterzijde van het pand bevindt zich een cafetaria (ca. 45 m²), voorzien van alle benodigde apparatuur, (bakwand vervangen september 2017!), voor het op efficiënte en optimale wijze bereiden van de diverse smaakvolle snacks.

Terras
Aan de voorzijde van het statige pand is het gezellige en zonnige terras gesitueerd, (ca. 72 m²). Aan de zijkant van het bedrijf, (achter het café), bevindt zich een ruimte welke zeer goed dienst kan doen als viskiosk, of grill- en pizza “take away”, is grotendeels als zodanig ingericht en ook voorzien van diverse apparatuur.

Zaal
De zaal op de verdieping kan prima dienst doen als separaat café met eigen toiletgroepen, maar na wat ingrepen zeker ook als riante woning, met badkamer en slaapkamers.

Appartement 
Het zelfstandige appartement, (ca 90m²), op de tweede verdieping is ruim te noemen en heeft een aantrekkelijke huuropbrengst.

Opslag
Verder beschikt het bedrijf over voldoende opslag ruimte, waaronder een koelcel met kelderbierinstallatie, (eigendom), met  achter het pand een ruim afgeschermd erf.

Pand
Het pand is goed onderhouden, volledig voorzien van kunststof kozijnen met HR++ veiligheidsglas.

Ambitie
Met het jaarlijkse dorpsfeest de 1e dinsdag in september, (goed voor een zeer aanzienlijke omzet bijdrage), en de aantrekkelijke overnameprijs, is dit object, pand inclusief zeer complete horecabedrijf, bijna een garantie voor een goede exploitatie voor de ondernemer(s) met ambitie.

Andere mogelijkheden
Uiteraard zou het pand ook zeer goed een andere (horeca)bestemming kunnen krijgen, zoals een (thema)restaurant dan wel detailhandel of zelfs een ruim woonhuis.

Regio
Noord Nederland
Sector
Horeca, toerisme & recreatie
Profielnummer
#27176