Camperdealer

Handelt in eersteklas campers


Beschrijving

Een camperdealer in eersteklas jonge campers in Midden/Noord-Nederland. Het aanbod bestaat uit tweedehands modellen van hoge kwaliteit, met lage kilometerstand en in prima conditie. Het bedrijf beschikt over een ruim bedrijfspand met modern ingerichte showroom en eigen werkplaats. In de werkplaats vindt het inbouwen van opties en het afleverklaar maken van de campers plaats. Er is ook ruimte om onderhoud van campers uit te voeren.

Bijzonderheden
Het bedrijf staat erom bekend gedegen technische kennis, kunde en toewijding te bieden. Daarnaast bieden de eigenaren veel zorg aan de levering van de campers. Dankzij goede contacten met dealers en fabrikanten kan het bedrijf alle campers met garantie afleveren.

De onderneming
Het bedrijf is RDW-erkend en biedt een gevarieerd en ruim aantal campers. De onderneming bestaat circa 15 jaar en heeft in die tijd een goede reputatie opgebouwd. Online staan positieve recensies en de onderneming geniet een terugkerende klantenkring.

Klanten
Dankzij de goede naam, centrale ligging en goede bereikbaarheid van de onderneming komen klanten uit alle delen van Nederland. Klanten kunnen het aanbod zeven dagen per week bezichtigen in de showroom en online via de website.

Financieel
Zowel de financiële posities als het rendement zijn goed te noemen.

  • De omzet tot en met oktober 2020 €3 miljoen.
  • De genormaliseerde EBITDA in 2020 bedraagt ruim 4%.
  • De vooruitzichten voor de markt zijn uitstekend door de toegenomen vraag naar voertuigen waarmee individueel reizen mogelijk wordt gemaakt. De vaste kosten van de onderneming zijn relatief stabiel, marge op de voertuigen leidt daarom direct tot stijging van het bedrijfsresultaat.

Structuur en organisatie
Naast de ondernemers zijn er geen werknemers in dienst.

Reden voor verkoop
De huidige ondernemer heeft vanwege de leeftijd en gebrek aan opvolging besloten tot verkoop over te willen gaan.

Geschikt voor
De onderneming is geschikt voor een strategische partij. Een MBI-kandidaat met enige kennis van de sector is ook welkom mits deze beschikt over voldoende eigen middelen.

Transactievorm
De verkoper wenst het volledige bedrijf (100%) te verkopen. Activa- of aandelentransactie in overleg. Het onroerend goed is in eigendom van de ondernemer en kan onderdeel uitmaken van de transactie, (langjarige) verhuur van het onroerend goed is tevens mogelijk. 

Omzet

€ 3.100.000

Aantal Fte

1

Regio

Midden Nederland

Sector

Automotive, transport & logistiek, Horeca, toerisme & recreatie

Type Klanten

B2C

Rechtsvorm

B.V.

Profielnummer

#29608

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!