Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Charmant hotel-restaurant in Zuid Frankrijk

Goed draaiend hotel-restaurant


Beschrijving

Goed draaiend (omzet gemiddeld op jaarbasis € 150.000) hotel-restaurant in Zuid-Frankrijk te koop, met 7 kamers, een restaurant voor 35 personen, een groot terras voor en zonnige tuin achter. Zeer goed gesitueerd aan de doorgaande weg tussen Carcassonne en Perpignan. Totaal gerenoveerd in 2008, voldoet aan alle eisen, ook qua gehandicaptenvoorzieningen. Ideaal voor een ondernemend ingesteld echtpaar.

Indeling
Het gebouw beschikt over een gezellige restaurantzaal (gerestyled in 2015) met ruim terras voor en achter. De grote keuken biedt veel bewegingsvrijheid, alle noodzakelijke apparatuur is aanwezig en veel opbergruimte. Parkeren kan voor de deur op eigen terrein. Ook zijn er moderne, kleurrijke kamers. Een prettig, fris design met comfortabele bedden van de lokale beddenfabrikant en zeer mooi, nieuw sanitair. Ten opzichte van de faciliteiten in de regio zeer onderscheidend.  

Faciliteiten
Het restaurant is voorzien van airco's (warmtepompen), de kamers worden verwarmd middels elektrische radiatoren. 

Appartement
Achter het hotelgebouw vindt zich nog een charmant appartement voor de beheerders. Met badkamer, toilet, woon- en slaapvertrek voorzien van kitchenette.

Referenties
Bij Booking.com en op TripAdvisor kent het hotel uitstekende scores, zowel als restaurant en als hotel. 

Extra onroerend goed
Eventueel is ook de naastgelegen bungalow te koop. Dit als extra woonruimte en/of (4) extra kamers voor het hotel. Tot slot ligt op het terrein nog een derde pand: een feest/vergaderzaal van bijna 100 m2, momenteel verhuurd als woonruimte, maar op termijn ook beschikbaar.  

Omzet
€ 150,000
Aantal FTE
1
Regio
Zuid Frankrijk
Sector
Horeca, toerisme & recreatie
Type klanten
B2B
Profielnummer
#27307