Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Constructiebedrijf machines & apparatuur

Beschikt over een zeer uitgebreid machinepark


Beschrijving

Ter overname een onderneming die opgericht is in 1950 en inmiddels wereldwijd haar producten heeft staan. De eerste generatie, mechanische, machines is door de tijd verhuisd naar landen met een lagere economisch standaard. Inmiddels heeft een aantal van deze landen aansluiting bij de 'westerse economie' en bestellen ook zij nieuwe machines van dezelfde fabrikant. De onderneming is gespecialiseerd in de constructie en het vervaardigen van machines en apparatuur voor verwerking van hout en kunststof.

Opdrachtgevers
De opdrachtgevers zijn daardoor voornamelijk actief in de bouwsector en meubelindustrie. De machines worden compleet vervaardigd met eigen personeel, inclusief de computergestuurde bedieningsmodules.  De productie bestaat uit een serie standaard machines en verder uit speciaal machines op klantenspecificatie. De speciaal machines worden nagenoeg altijd werkend opgeleverd bij de opdrachtgever.

Bijzonderheden
De onderneming beschikt over een zeer uitgebreid machinepark waardoor verdere groei mogelijk is zonder investeringsnoodzaak in het machinepark. De bezettingsgraad van de machines is laag omdat de huidige eigenaren kiezen voor een maximale beschikbaarheid t.b.v. de eigen productie en geen (gehele en/of gedeeltelijke) afhankelijkheid van derden.

Omzet
€ 800,000
Aantal FTE
2-5
Regio
Zuid Nederland
Sector
Industrie & productie
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#23477
Rechtsvorm
B.V.