Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Damesmode winkel

Instap klare damesmode winkel in de kop van Noord-Holland


Beschrijving

De winkel is al 20 jaar een begrip in de stad en omgeving en heeft een gerenommeerde naam opgebouwd. De winkel bevindt zich op een A1 locatie waar met name de betere speciaalzaken zijn gevestigd.

Bijzonderheden
De damesmodespeciaalzaak heeft een breed aanbod, met een complete modieuze collectie die onderscheidend is in stijl, pasvorm en diversiteit. De onderneming onderscheidt zich bovendien door advies en persoonlijke aandacht voor de klant. De onderneming heeft een sterke reputatie in de regio en men beschikt over een groot vast klantenbestand.

Pand
De locatie bevindt zich in het centrum van de plaats. Het pand heeft een totale oppervlakte van 150 m², waarvan 115 m² verkoopvloeroppervlak en 35 m² magazijnruimte. De bovenverdieping is in gebruik als kantoor/opslag. De huur bedraagt € 2300,-- per maand. 

Reden verkoop
De ondernemer heeft te kennen gegeven de onderneming te willen verkopen wegens het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd.

Gezocht naar
Heeft u ambities om zelfstandig ondernemer te worden of zoekt u uitbreiding van een filiaal, dan is deze onderneming een zeer interessante mogelijkheid. 

Transactievorm
De overname betreft een activa transactie, overdracht aandelen is ook bespreekbaar. De overnamesom bestaat uit, voorraad, inventaris/inrichting en goodwill.

Bereidheid eigenaar
De verkoper is bereid om gedurende de overdrachtsperiode zorg te dragen voor een correcte overdracht.

 

Omzet
€ 500,000
Aantal FTE
2-5
Regio
West Nederland
Sector
Detailhandel
Type klanten
B2C
Profielnummer
#28539
Rechtsvorm
B.V.