Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Doorstart | Restaurant in hartje Den Haag

In het drukst bezochte gebied van Den Haag


Beschrijving

Ter overname wordt aangeboden een restaurant in hartje Den Haag. Dit restaurant behoort tot het topsegment van Den Haag. Het restaurant heeft 225 zitplaatsen. Het pand heeft een totale oppervlakte van 519 m².

Locatie
Het restaurant is gelegen op een zeer goede locatie, midden in het historisch centrum van Den haag, waar straten met ouderwetse klinkers en trapgevels tot de verbeelding spreken en tal van gezellige winkels, restaurants en hotels zijn te vinden.

Bijzonderheden
Het unieke restaurant kenmerkt zich door de kwaliteit van de gerechten, in combinatie met een scherpe prijsstelling. Het restaurant is zeven dagen per week geopend, iedere dag vanaf 17:00 uur.

Uitbreiding
Gezien de locatie is uitbreiding met lunch absoluut mogelijk, waardoor de omzet nog zeker omhoog kan worden gebracht. 

Accommodatie
Het restaurant is bestaande uit twee bars, restaurant gedeelte met de mogelijkheden voor aparte groepen. Er is een complete keuken, met aparte spoelruimte, een opslag, een personeelsruimte en een klein maar fijn terras langs de gehele voorgevel van het pand.

Fomule
Dit restaurant is naast de huidige formule ook zeer geschikt voor een “all you can eat” restaurant, wereldrestaurant of restaurant met Italiaanse of Chinees/Thaise/Japanse keuken.

Leveranciersverplichtingen
De zaak kan vrij van leveranciersverplichtingen geleverd worden.

Omzet
€ 748,000
Aantal FTE
2-5
Regio
West Nederland
Sector
Horeca, toerisme & recreatie, Doorstart
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#28813
Rechtsvorm
B.V.