Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Eetcafé in regio Joure

Gevestigd in een voormalig gerechtsgebouw


Beschrijving

Eetcafé

In de lange én mooie historie heeft het eetcafé zich een niet meer weg te denken plaats veroverd in het dorp. Gevestigd in een voormalig gerechtsgebouw centraal in de karakteristieke Dorpsstraat waar het, zeker in de zomermaanden met volle terrassen en diverse activiteiten, een zeer levendig geheel is.

Indeling
Via het aan de voorzijde gelegen terras, (ca. 36m²), kom je het zeer fraaie en sfeervolle eetcafé binnen waar de bar een prominente en uitnodigende plaats inneemt. Achter in het café staat een biljart, dusdanig in de ruimte opgesteld dat het apart staat maar zeker deel uitmaakt van het café. Via deze ruimte kom je ook bij de toiletgroepen en is de keuken bereikbaar. Een 2e, kleinere bar in het café kan bij grote drukte óf voor besloten groepen worden ingezet.

Feesten en partijen
Het ruime achtergelegen terras, (120m²), is volledig voorzien van robuust steigerhouten meubilair, beschikt ook over een eigen bar en kan dus, naast gewoon lekker genieten van de zon ook zelfstandig voor partijen en feestjes ingezet worden.

Zaal
Op de verdieping bevindt zich nog een grote zaal, (130 m²),  ingericht met een link naar het nautische. Deze is bij uitstek geschikt voor partijen “vanaf het water”, maar ook reguliere feesten en/of vergaderingen vinden hier veelvuldig plaats.

Gastenbestand
Een mooi en compleet eetcafé, met een stabiele vaste gastenbestand, waaronder een grote biljart vereniging, dragen bij aan een stabiele jaarexploitatie.

Regio
Noord Nederland
Sector
Horeca, toerisme & recreatie
Profielnummer
#27045