Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

(Eet)Café Restaurant in regio Sneek

Een ultieme locatie voor de watersporter


Beschrijving

Restaurant-Wijnbar

Een ultieme locatie voor de watersporter maar ook voor de passant die in alle rust wil genieten. Temidden tussen de Friese meren en tal van bedrijven die een binding hebben met recreatie of watersport, heeft het dorp een grote aantrekkingskracht op de toerist.

Bijzonderheden
Met name de ligging aan Friese vaarroute(s) voor kano en zeilen, maar ook wandel en fietsroutes lopen direct langs de het eetcafé, met als topper de ligging aan een Wandel- pelgrimsroute van ca. 260 km in Zuid West Friesland, bestaande uit een 15-tal trajecten, met gemiddeld zo’n 500 personen per dag.

Terras
De onderneming grenst met een ruim terras pal aan het water. Het is een laagdrempelig eetcafé-restaurant waar iedereen welkom is én zich ook thuisvoelt. Dit, samen met de (h)eerlijke, verse gerechten die elke dag weer geserveerd worden, maken het een populair en top horecabedrijf, stabiel en met een prima omzet en meer dan goed rendement.

Pand
Je komt het markante, voormalige winkelpand, via de hal binnen in het kleine café deel. (ca. 20m²) Links bevindt zich het eetcafé-restaurant, (ca 35 m²). met een frisse en functionele inrichting, via welk het mooie terras bereikbaar is.

Faciliteiten
De toiletgroepen, bevinden zich aan de achterzijde naast het restaurant. De zeer goed geoutilleerde keuken is achter de bar gesitueerd en beschikt over voldoende opslagruimte, koel- en vriesmogelijkheden. De verdieping wordt momenteel zakelijk gebruikt, (opslag, personeel e.d.), maar kan eventueel gedeeltelijk dienst doen als, zeer beperkte, woonruimte. Achter het bedrijf is nog een overdekte opslag voor bijv. emballage en terrasmeubilair.

Samenwerking
Uniek is ook de combinatie met het Dorpshuis, (ca. 100 m²), welke ook door de horeca ondernemer(s), geëxploiteerd/beheerd wordt. Deze locatie heeft uiteraard een sterk lokaal, sociaal en cultureel karakter en is open vanaf medio oktober tot medio april, waarbij sommige activiteiten langer doorlopen . Hiermee is het een zeer goede aanvulling op het drukke seizoen, waardoor gesproken kan worden van een goede jaarexploitatie.

Regio
Noord Nederland
Sector
Horeca, toerisme & recreatie
Profielnummer
#27018