Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Erkend congresorganisatiebureau

Verder bieden zij geaccrediteerde nascholing aan en is het mogelijk om cursussen aan te bieden


Beschrijving

De onderneming is een erkend congresorganisatiebureau gespecialiseerd in de organisatie van medische congressen. Verder bieden zij geaccrediteerde nascholing aan en is het mogelijk om cursussen aan te bieden welke zijn vrijgesteld van BTW.

Bijzonderheden
Jaarlijks organiseert de onderneming zo’n veertig medische congressen en bijeenkomsten. Naast het organiseren, is de onderneming gespecialiseerd in het werven van sponsoren en expositiemanagement.

Klanten
De onderneming heeft door de jaren heen langdurige klantrelaties opgebouwd. De opdrachtgevers hebben vaak jaarlijkse congressen welke ze door het bureau laten organiseren. Dit genereert een recurring omzet.

Team
Het huidige team bestaat uit projectmanagers, projectcoördinators en sponsorwervers. Hierdoor kan de onderneming het werk van de opdrachtgevers volledig uit handen nemen.

Kerncijfers
De onderneming realiseerde in 2018 een brutomarge (omzet) van ruim € 1 miljoen met een genormaliseerde EBITDA van circa € 200.000.

Aangeboden belang
De huidige aandeelhouders zijn voornemens om een mogelijke verkoop te onderzoeken van 100% van de aandelen van de onderneming aangezien zij op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging en andere activiteiten willen ontplooien.

Omzet
€ 1,000,000
Winst
EBITDA € 200,000
Aantal FTE
6-10
Regio
Niet locatie gebonden
Sector
Zakelijke dienstverlening
Type klanten
B2B
Profielnummer
#27847
Rechtsvorm
B.V.