Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Evenementenbedrijf in zakelijke schilderworkshops

Vergroot de creativiteit binnen een organsatie


Beschrijving

Het bedrijf geeft al 15 jaar schilderworkshops voor bedrijven. De schilderworkshops zijn vaak recreatief, maar de workshops kunnen ook diepgang brengen. De workshops zijn dan ook uitermate geschikt voor teambuilding.

Bijzonderheden
Het bedrijf beschikt over een breed palet van kwaliteitsmaterialen. Zo werkt het bedrijf met Amsterdam Acrylverf en kwalitatief uitstekende schildersmaterialen. Je kunt de workshop apart boeken, maar ook als onderdeel van een geheel verzorgde dag.

Workshopbegeleiders
De onderneming werkt met professionele docenten (freelancers) die naast workshopbegeleider ook actief zijn in de kunstbranche. Jong, oud, beginner of gevorderd? Het maakt niet uit. Voor iedere doelgroep is de juiste begeleiding aanwezig.

Workshopmogelijkheden
De workshops worden door het gehele land gegeven en kunnen goed gecombineerd worden als onderdeel van een bedrijfsuitje. Professioneel; altijd professionele kunstenaars die jou helpen met een verrassend eindresultaat! Op Maat; iedere aanvraag is uniek. Daarom wordt er samen met de klant naar de mogelijkheden gekeken. Kwaliteit; het bedrijf werkt met de juiste materialen zoals Amsterdam Acrylverf voor het beste resultaat. Locatie; schilderen op een unieke plek? Denk aan het strand, midden in het weiland of toch liever een landelijk omgeving, alles behoort tot de mogelijkheden.

Omzet
€ 50,000
Winst
EBITDA € 15,000
Aantal FTE
1
Regio
Midden Nederland
Sector
Horeca, toerisme & recreatie, Overig
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#28289
Rechtsvorm
B.V.