Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Evenementenlocatie voor zakelijke inspiratie

Centraal gelegen, zelfstandig en schaalbaar


Beschrijving

De onderneming biedt een professionele en inspirerende locatie aan, centraal gelegen in de regio Utrecht. Een groep van maximaal 150 deelnemers kan kiezen uit een plenaire presentatiezaal, een plenaire ontvangstruimte en een aantal breakout-ruimtes met elk een eigen verrassende inrichting. Het centrum is modern en creatief ingericht, met aandacht voor duurzaamheid.

Catering wordt, op de koffie en dranken na, extern ingekocht. De keuken voldoet aan alle eisen om een cateraar te faciliteren. Klanten zijn zakelijk en de bijeenkomsten zijn dan ook door de week overdag en een enkele keer met diner.

Visie
De ondernemer heeft de afgelopen vijf jaren gebouwd aan het concept en heeft het bedrijf door de startfase heen geleid. Inmiddels is de naam gevestigd en het team verzelfstandigd. Nu is het tijd voor een nieuwe ondernemer die de groei gaat verzilveren. 

Locatie
Het pand is gelegen in Midden-Nederland en wordt gehuurd van de holding. Goed bereikbaar vanaf A2, A12 en A27. Het geheel bestrijkt 1.576 m2, waarvan +/- 300 m2 aan derden verhuurd is. Er zijn twee grote zalen, een aantal workshopruimtes en vergaderruimtes voor verhuur, plus kantoorruimte, een keuken en opslagruimte.

Team
De dagelijkse zaken zijn in handen van twee vaste kantoormedewerkers. Zij werken met een waterdicht systeem, waarbij iedereen, ook de stagiaires en oproepkrachten, altijd weet wat er moet gebeuren. De ondernemer is alleen nog betrokken bij incidentele beslissingen.

Type koper
Deze onderneming is voor twee soorten kopers interessant:

  • Een bestaande evenementenlocatie die een moderne, verrassende satellietvestiging zoekt;
  • Een MBI kandidaat die aan de slag wil met de groeiplannen.

Omzet
€ 400,000
Winst
EBITDA € 75,000
Aantal FTE
2-5
Regio
Midden Nederland
Sector
Horeca, toerisme & recreatie
Type klanten
B2B
Profielnummer
#27761
Rechtsvorm
B.V.