Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Full service communicatieadviesbureau (B2B) in nichemarkt

Het bureau is specifiek sterk in direct mail, digitale media en print


Beschrijving

Full service communicatieadviesbureau (BtoB), voor 90% actief in een nichemarkt met grote communicatiebudgetten, waarin slechts een beperkt aantal bureaus actief is.

Bijzonderheden
Het bureau bestaat bijna 18 jaar en heeft zich in die tijd een zeer goede naam en reputatie als kwaliteitsbureau in de betreffende markt verworven. Werkt voor een aantal grote namen, zowel multinationals als MKB bedrijven. Tevens actief voor klanten in andere markten, met name regionaal.

Onderneming
Het bureau heeft naast de volledig meewerkende dga’s een beperkt aantal medewerkers en besteedt het nodige werk uit aan competente en betrouwbare partners in de regio. Gevestigd in het westen van het land. Het bureau bedenkt samen met de klant de communicatiestrategie en voert deze vervolgens uit. Het bureau is specifiek sterk in direct mail, digitale media en print.

Reden verkoop
De aandelen worden aangeboden vanwege leeftijd en gebrek aan opvolging. Een langere overdrachtsperiode ten behoeve van te borgen continuïteit van klantrelaties en omzet is bespreekbaar.

Kerncijfers
Omzet stabiel tussen € 550.000 en € 600.000, (genormaliseerde) EBITDA 30%. Zeer gezonde onderneming, geen schulden.

Geschikt voor
Deze onderneming is interessant voor strategische kopers/ investeerders. Het bedrijf is tevens interessant voor ondernemende MBI kandidaten met kennis van deze sector.

Omzet
€ 600,000
Regio
Locatie anoniem
Sector
Media, reclame & communicatie
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#26281
Rechtsvorm
B.V.