Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Full-service evenementenorganisatie

Met focus op bedrijfsuitjes en evenementen


Beschrijving

De aangeboden onderneming is gespecialiseerd in het bedenken en organiseren van evenementen welke een ware beleving voor de klant zijn.

Bijzonderheden
Door de klant centraal te stellen en zich niet af te wenden van kleinschalige evenementen verzorgt zij maar liefst 4.500 evenementen per jaar. Alle activiteiten zijn gefocust op de randstad. De onderneming heeft al meer dan 20 jaar ervaring in de evenementenindustrie en wordt geleid door een betrouwbaar, transparant en innovatief management met veel kennis van marketing en communicatie.

Groei
In de afgelopen jaren is de onderneming, zonder externe financieringen, uitgegroeid tot een goed renderend evenementenbureau.

Reden verkoop
De eigenaren zijn op het punt gekomen dat ze toe zijn aan een nieuwe fase in hun leven. Tegelijkertijd is de onderneming toe aan een nieuwe fase met focus op uitbreiding.

Potentie
Er zit nog veel onbenutte potentie in het bedrijf en de eigenaren zijn dan ook op zoek naar een partij die de onderneming door middel van overname naar het volgende niveau kan tillen. 100% verkoop en een pre-exit behoren tot de mogelijkheden.

Omzet
€ 7,500,000
Winst
EBITDA € 950,000
Aantal FTE
21-50
Regio
Locatie anoniem
Sector
Horeca, toerisme & recreatie, Media, reclame & communicatie
Type klanten
B2B
Profielnummer
#28509
Rechtsvorm
B.V.