Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Full-service hospitality dienstverlener zoekt participant

Gevestigd in het westen van Nederland


Beschrijving

Een full-service hospitality dienstverlener gevestigd in het westen van het land. Het bedrijf is actief in de hospitality en leisure branche met het accent op techniek en ICT. Er wordt een investeerder gezocht die, naast het verwerven van een aandelenbelang, zich wil bezig houden met de verdere groei van de onderneming samen met de huidige eigenaar.

Bijzonderheden
De onderneming is bijna 5  jaar actief en heeft ambitieuze plannen om haar positie in de markt de komende jaren te verstevigen. Het streven is om met de huidige producten diensten een grotere naam op te bouwen en meer klanten te werven. Daarnaast zijn er plannen om nieuwe diensten en producten toe te voegen en te ontwikkelen, Een showroom/belevingscentrum en schaal vergroting in Europa.

Profiel participant
Gezocht wordt een ondernemende bouwer, iemand die succesvol is in het ontwikkelen en uitbouwen van een onderneming. Bekendheid met de hospitality en leisure branche is een pré, geen must. De persoon combineert een commerciële insteek met gevoel voor dienstverlening en overziet het hele bedrijf, van de huidige diensten tot marktontwikkeling tot verdere professionalisering. Een autonome en gedreven persoon met kennis van zaken. 

Persoonseigenschappen
Commercieel onderlegd, goede interpersoonlijke eigenschappen, hoog en prettig energieniveau, kan mensen inspireren, motiveren en meekrijgen. Oftewel in balans.

Reden voor verkoop
De huidige ondernemer wil verdere groei van de onderneming financieren door een deel van de aandelen te verkopen.

Aangeboden belang
De verkoper wenst een minderheidsbelang in de onderneming te verkopen.

Transactievorm
De verkopende ondernemer geeft de voorkeur aan een Aandelentransactie, waarbij u aandeelhouder wordt van de huidige onderneming.

Omzet
€ 20,000
Aantal FTE
1
Regio
West Nederland
Sector
Horeca, toerisme & recreatie, Overig
Type klanten
B2B
Profielnummer
#27471
Rechtsvorm
B.V.