Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Gespecialiseerde zeil- en tentwasserij

Reiniging van bootkappen, zeilen en tenten voor bedrijven en particulieren


Beschrijving

De activiteiten van het bedrijf, actief sinds 1998, bestaan uit de reiniging van bootkappen, zeilen en tenten voor bedrijven en particulieren.

Onderscheidend vermogen
Er is een systeem ontwikkeld waarmee een flinke productie gedraaid kan worden. Ook bij veel volume kost het weinig tijd om te labelen, zoeken, sorteren, verpakken. Via barcodes is ieder deel te traceren. Het systeem geeft steeds aan waar iets in het productieproces is en zorgt dat een bootkap weer met het juiste aantal delen vertrekt. 

Geautomatiseerd
Automatisch worden voor en na foto’s bij de juiste orders gezet. Het wasproces is zodanig ingericht dat een behoorlijk aantal bootkappen, tenten en zeilen in een korte tijd gereinigd kunnen worden. De hele administratie kost dagelijks erg weinig tijd. Pakbonnen met barcodes, facturen met bijlage voor de klant van de dealer, alles wordt met één druk op de knop gemaakt en direct naar de dealer gestuurd. De dealer maakt zelf de orders aan en kan online zijn ordergeschiedenis zien. 

Schaalbaar
Het systeem is goed schaalbaar in het Nederlands, Duits en Engels. Zeker met buitenlandse dealers is dat een verademing.