Zoekt een businesspartner of investeerder

Glamping specialist zoekt Deelname/parnter of investeerder voor een nieuw concept. Neem contact op via Brookz

OMZET

€ 500.000

EBITDA

Nettowinst € 100.000

AANTAL FTE

2-5

REGIO

Niet locatiegebonden

SECTOR

Horeca, toerisme & recreatie
Vastgoed

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#29825

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

Een initiatief van een tweetal moderne kampeer/glamping-accommodatieverhuurbedrijven met een zeer goede reputatie op het gebied van de verhuur van compleet ingerichte en luxueze bungalow- safaritenten en mobile-homes/stacaravans. 

Bestemmingen
De reisorganisaties staan bekend om de kwaliteit van de vakantieaccommodaties op maar liefst meer dan 20 bestemmingen in Frankrijk, Italië, Luxemburg en Nederland. 

Bijzonderheden
Er is een hoge waardering voor de open en directe communicatie naar de gasten toe en voor de hoge mate van klantvriendelijkheid en klantgerichtheid.

De investering 

  • Voor een nieuw ontwikkeld concept vanuit de twee moederbedrijven is de onderneming op zoek naar een partner. Het betreft een actieve deelneming of een beleggingsmogelijkheid.
  • Start: september 2021, geldend voor seizoen: 2022
  • Aankoop van het onroerend goed behoort tot de opties/mogelijkheden en kan/mag gelden als garantstelling.

Informatiememorandum
Informatieprospectus is voorhanden en zenden wij toe onder voorbehoud van gunning en het tekenen van een geheimhoudingsverklaring.

Worrel & Jetten

Kantoor uitgelicht

Ontwikkeling door overnames of fusies is een complex traject met verschillende invalshoeken met een diversiteit aan financiële en niet-financiële vraagstukken. Het team van Worrell & Jetten is uw ervaren overname- en strategisch adviseur die u helpt bij alle facetten van fusie of overname. Een optimale proces begeleiding en rendement.