Glashandel / glaszetter zoekt ondernemende compagnon voor opvolging

Werkgebied in driehoek Utrecht – Amsterdam – Almere
Bedrijf levert en plaatst bij particuliere en professionele klanten kozijnen, ramen, deuren, isolatieglas en hardglazen deuren. Neem contact op via Brookz
OMZET

€ 300.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

2-5

REGIO

Midden Nederland

SECTOR

Bouw & installatietechniek
Groothandel

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#23993

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

De huidige eigenaar zoekt een vakbekwaam persoon die zowel hem kan ondersteunen in het commerciële traject als intern de leiding op zich neemt. Zodat de huidige eigenaar op termijn afstand kan nemen van de dagelijkse operationele zaken. Goede verdiensten en toekomstperspectief. De onderneming is gevestigd in kapitaalkrachtige regio in het midden van het land (driehoek Utrecht – Amsterdam – Almere), dichtbij verbindingswegen.

Bijzonderheden
Het bedrijf voorziet de particuliere en professionele sector van het leveren en plaatsen van kozijnen, ramen, deuren, isolatieglas, hardglas deuren- en wanden, serres, schuifpuien en spiegelwanden. Ook contractuele afhandeling van glasschades. Opdrachtgevers bestaan voor de helft uit lokale overheden, scholen, sportcomplexen, woningcorporaties en dergelijke. Groot aantal lange-termin klanten. De onderneming heeft een zeer sterke naamsbekendheid in de regio en heeft een zeer goed gevulde orderportefeuille.

Potentie
De onderneming heeft veel potentie, is gevestigd in een representatief kantoorpand (in eigendom van de ondernemer in privé) met een goed geoutilleerde werkplaats en al meer dan 35 jaar actief in de regio. Het bedrijf heeft 2 medewerkers in dienst.

Overnameprijs en -constructie bespreekbaar
Het is mogelijk dat de kandidaat zich geleidelijk aan inkoopt in de onderneming na onderlinge afstemming. De huidige eigenaar heeft hierdoor het voordeel dat hij gefaseerd terug kan treden. De huidige eigenaar zoekt een vakbekwaam persoon die zowel hem kan ondersteunen in het commerciële traject als intern de leiding op zich neemt. Zodat de huidige eigenaar op termijn afstand kan nemen van de dagelijkse operationele zaken. Goede verdiensten en toekomstperspectief.

Bedrijf verkopen?

Plaats dan nu een anoniem verkoopprofiel op Brookz en breng uw bedrijf onder de aandacht van 35.000+ ondernemers en investeerders!