Goedlopend eetcafé met hoog rendement in Friesland

Realiseert een bovengemiddelde omzet


Beschrijving

Dit laagdrempelige eetcafé/restaurant is gevestigd in het centrum van de plaats, in een karakteristiek hoekpand en in het promenadegebied te midden van diverse horecagelegenheden en detailhandels. 

Capaciteit en inventaris
Met een capaciteit van ca. 80 zitplaatsen, verdeeld over twee verdiepingen, heeft het bedrijf een zeer hoge bezettingsgraad en realiseert het een bovengemiddelde omzet. De compacte keuken is voorzien van alle benodigde apparatuur en inventaris om op efficiënte en vlotte wijze aan de culinaire wensen van de gasten te voldoen.

Bedrijfsresultaat
De aanwezige bedrijfswoning heeft als indeling: hal, woonkamer, 2 slaapkamers en vliering.

Bedrijfsresultaat
Met een huur van 5-6% wordt hier een bijzonder aantrekkelijk bedrijfsresultaat gerealiseerd, waarbij aangetekend dat met eventuele aanpassing van bijvoorbeeld openingstijden hier nog zeker verbetering mogelijk is.

Uitdaging
Kortom, een bedrijf met een hoog rendement, aantrekkelijke uitdaging voor een ondernemerspaar dat graag op snelle wijze de gepleegde investeringen te gelde wil maken.

Eigen finaciële inbreng
Een substantieel eigen financiële inbreng is vereist om een overname te realiseren.

Regio

Noord Nederland

Sector

Horeca, toerisme & recreatie

Profielnummer

#27207

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!