Met website en handelsrechten van enkele bekende internationale merken

Groothandel in internationaal bekende merken beauty en fashionproducten. Neem contact op via Brookz

OMZET

€ 1.200.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

2-5

REGIO

Noord Nederland

SECTOR

Groothandel
IT, online & e-commerce

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#30264

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

Dit bedrijf heeft inmiddels een gevestigde naam binnen de fashion/beauty-industrie. Binnen de collectie horen enkele tijdloze merken (beautyproducten + fashion/eyewear-brands). De onderneming is ook gekoppeld aan een Bol.com-verkoopkanaal. De afgelopen 8 jaar is de onderneming actief geweest als distributeur, de onderneming levert van ruim 500 retailers en internationaal bekende mode- en beauty-merken.

Businessmodel
De onderneming bezit de handelsrechten van enkele bekende internationale beauty- & fashion-brands. Deze merken zijn erg populair en worden verkocht aan retailers, salons en tevens via de eigen B2C-site + Bol.com-verkoopkanaal. Door de zeer goede marketing van de merken is de verkoop vrij makkelijk (de merken verkopen zichzelf). De kracht van de onderneming is de internationaal georiënteerde style, een enorm netwerk, samenwerkingen met influencers, BN'ers en tv-programma's.

Klanten
Tot de klanten van de onderneming behoren ook enkele zeer grote afnemers.

Reden van verkoop
Op dit moment komt de onderneming handen tekort om het bedrijf op een hoger level te kunnen tillen. Met de juiste investeerder/partij kan dit zowel nationaal als internationaal een succes worden.

Profiel kandidaat-koper
De ondernemers willen zowel het B2C- en B2B-bedrijf overdragen aan een ambitieuze ondernemer die het bedrijf en het concept vol enthousiasme naar een hoger level kan brengen.

Overdracht
Het bedrijf stelt het netwerk, de unieke strategie/werkwijze, toegang tot inkoopkanalen, handelsrechten van enkele zeer bekende merken beschikbaar en zal indien gewenst nog enige tijd achter de schermen meewerken om de overname zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Opleiding uitgelicht

Alex van Groningen

In de leergang M&A van Alex van Groningen kom je alles te weten over overnames, bedrijfswaardering en succesvolle integratie. Experts nemen je mee door het gehele overnameproces.