Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Groothandel professionele schoonheidsspecialisatie

Met exclusief distributiecontract, bedrijf met veel groeipotentie binnen de EU


Beschrijving

De groothandel is gevestigd in Amsterdam en is eenvoudig overdraagbaar. De onderneming is gespecialiseerd in de hedendaagse professionele behandelingen. Deze behandelingen zullen de komende jaren in populariteit zullen toenemen.

Productgroepen
Het betreft twee productgroepen waarvoor tevens trainingen worden gegeven aan salons tegen betaling en één productgroep die op eigen wijze kan worden ingevuld. Het belangrijkste product is gebaseerd op exclusieve distributie in Nederland en Belgie en een eerste optie voor Duitsland. Ook andere Europese landen liggen nog open en het is onze overtuiging dat een goed team met nieuwe energie deze markt als een olievlek kan innemen. Het contract geeft nu nog ruim een jaar exclusiviteit welke in principe daarna wordt verlengd.

Bijzonderheden
Met zowel subdistributeurs als salonhouders als klant is het relatiebestand solide en nog dagelijks groeiende op basis van alleen social media PR. De producten zijn populair, hoge kwaliteit en geven de snelste behandeling in haar soort hetgeen de USP vormt voor alle relaties immers een behandeling wordt door de salonhouder doorberekend op basis van tijd. Zo is de onderneming in staat om salons en subdistributeurs prima winstmarges te geven en komen ze graag terug bij de groothandel voor meer inkoop.

Omzet
€ 114,000
Winst
EBITDA € 74,000
Aantal FTE
2-5
Regio
West Nederland
Sector
Gezondheidszorg & farmacie, Groothandel
Type klanten
B2B
Profielnummer
#27435
Rechtsvorm
B.V.