Marktleider op de Nederlandse B2B en B2C markt

Handelsbedrijf in hoogwaardige massageproducten ter overname aangeboden. Neem contact op via Brookz

OMZET

€ 686.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

1

REGIO

Locatie anoniem

SECTOR

Groothandel
Zakelijke dienstverlening

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#29671

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

Het handelsbedrijf (vennootschap) is importeur, dealerorganisatie en direct seller van hoogwaardige massageproducten. De afzetmarkt is Nederland (92%) en België (8%). De meeste afnemers zijn consumenten (76%), aangevuld met de zakelijke markt (24%).

Bijzonderheden
In Nederland is het bedrijf marktleider. Er is sprake van persoonlijke verkoop vanuit representatieve showrooms, een klein deel wordt via de webshop verkocht. De opslag- en transportactiviteiten zijn uitbesteed aan een logistieke dienstverlener.

Kerncijfers
Het omzetniveau (2020) is € 686.000, met een gezond bedrijfsresultaat. Binnen de onderneming is 0,5 FTE in dienst, de eigenaar werkt zelf ook in het bedrijf. Er wordt gewerkt vanuit een functioneel huurpand.

Aangeboden belang
Ter overname wordt 100% van de aandelen aangeboden.

Worrel & Jetten

Kantoor uitgelicht

Ontwikkeling door overnames of fusies is een complex traject met verschillende invalshoeken met een diversiteit aan financiële en niet-financiële vraagstukken. Het team van Worrell & Jetten is uw ervaren overname- en strategisch adviseur die u helpt bij alle facetten van fusie of overname. Een optimale proces begeleiding en rendement.