Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Hot yoga studio

Ook voor sport-, dans, pilates, spinning e.a.


Beschrijving

In de provincie Gelderland wordt ter overname aangeboden een high-end en goed onderhouden yogastudio van meer dan 300 m2. De yogastudio is zeer centraal gelegen en goed bereikbaar per auto, fiets en openbaar vervoer.

Studio
De yogastudio bestaat uit een ruime entree, 2 grote kleedkamers beide voorzien van lockers en doucheruimte. Oppervlakte yogaruimte 85 m2. 

Huurpand
De yogaschool is gevestigd in een huurpand. De huurprijs bedraagt 3250,- euro per maand exclusief btw. Het huidige huurcontract loopt tot eind 2020. De verhuurder staat welwillend tegen overname van het huurcontract door nieuwe huurder.  Na 2020 is de verhuurder zeker bereid een nieuw huurcontract aan te bieden.

Wat wordt aangeboden:

  • bedrijfsinrichting
  • inventaris
  • klantenbestand / goodwill
  • overname huurcontract

Kansen
Het overnemen van de huidige onderneming biedt een MBI-kandidaat een unieke kans een hot yoga-, pilatesstudio, sport- of dansschool te beginnen. De huidige indeling van de yogastudio leent zich hier uitermate goed voor. Daarnaast is de studio ook geschikt voor het aanbieden van andere sport en gezondheids gerelateerde activiteiten.  

Sport/fitnessuitbreiding
Gezien de locatie en inrichting is de yogastudio zeer interessant voor ondernemers binnen de sportbranche met uitbreidingsplannen voor een nieuwe vestiging of voor een franchise. 

Kerncijfers
De yogastudio heeft een groot klantenbestand en zeer trouwe bezoekers. De omzet en bezoekers aantallen groeien nog jaarlijks sinds de opening in 2012. Omzet bedraagt gemiddeld € 150.000 per jaar.

Reden verkoop
Huidige eigenaar wil zich volledig kunnen richten op nieuwe onderneming.

Vraagprijs
Onderhandelbaar

Omzet
€ 150,000
Aantal FTE
2-5
Regio
Oost Nederland
Sector
Horeca, toerisme & recreatie, Overig
Type klanten
B2C
Profielnummer
#27856
Rechtsvorm
VOF