Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Hoveniersbedrijf in Zuidwest-Nederland

Overname van aandelen en bijbehorend onroerend goed


Beschrijving

Wegens oriëntatie op andere interesses en gebrek aan opvolging in het bedrijf wordt een goedlopend hoveniersbedrijf te koop aangeboden.

Bijzonderheden
De bedrijfsactiviteiten richten zich voornamelijk op aanleg- en onderhoudsactiviteiten in de particuliere markt en de zakelijke markt. Het klantenbestand kent een zeer goede spreiding (particulier en zakelijk) alsmede een hoge mate van klanttrouwheid. Het bedrijf heeft een goede naamsbekendheid en stabiele marktpositie in het hogere segment.

Medewerkers
In het bedrijf zijn circa 10 Fte’s actief naast de DGA. In piekperioden wordt gebruik gemaakt van (3) uitzendkrachten die al jaren bij de onderneming betrokken zijn. De werkzaamheden vinden met name in een straal van 30 kilometer plaats. Het bedrijf is gevestigd op eigen terrein met diverse opstallen en kent een centrale ligging met een uitstekende bereikbaarheid.

Mogelijkheden
De onderneming biedt goede perspectieven en synergievoordelen voor een hoveniersbedrijf dat opzoek is naar uitbreiding. Ook voor een MBI-kandidaat met relevante ervaring en beschikbare financiële middelen biedt het bedrijf goede toekomstmogelijkheden.

Aandeelhouders
De meerderheidsaandeelhouder, de oprichter, is bereid mee te werken aan een goede en soepele overdracht van het bedrijf aan zijn opvolger. De minderheidsaandeelhouder is in loondienst als bedrijfsleider van de vennootschap en wenst zijn dienstverband voort te zetten.

Transactievorm en aangeboden belang
Het betreft een aandelentransactie waarbij ten minste een meerderheidsbelang wordt verkregen. Het onroerend goed is eveneens te koop, eventueel na een voorafgaande huurperiode. Na ondertekening van een geheimhoudingsovereenkomst wordt meer informatie beschikbaar gesteld.

Omzet
€ 1,400,000
Aantal FTE
11-20
Regio
West Nederland
Sector
Agri & food, Zakelijke dienstverlening
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#26599
Rechtsvorm
B.V.