Industrieel bedrijf op het gebied van zetwerk

Leverancier van klantspecifiek zetwerk in aluminium, RVS en staal


Beschrijving

Leverancier van klantspecifiek zetwerk met een langjarige goede reputatie in de markt. De activiteiten betreffen hoofdzakelijk zetwerk in aluminium, RVS en staal. Afnemers bevinden zich voor 90% in Nederland. De omzet over 2019 bedraagt circa € 3,8 mln. en de EBITDA-marge is 5%. In de EBITDA-marge is de managementfee inbegrepen.

Bijzonderheden
Bij het bedrijf werkt een team ervaren en deskundige medewerkers. Het aanwezige machinepark is up-to-date. Het moderne pand biedt voldoende ruimte tot uitbreiding.

Geschikt voor
De koper is bij voorkeur een strategische koper die wil groeien en waarvoor de activiteiten van de onderneming een aanvulling vormen op de reeds bestaande activiteiten. Bijvoorbeeld om bestaande activiteiten te versterken of juist te spreiden over meerdere activiteiten door toevoegen van klantspecifiek zetwerk. Een MBI-kandidaat met ervaring in de sector en de markt is ook een mogelijkheid.

Omzet

€ 3.800.000

Aantal Fte

11-20

Regio

Zuid Nederland

Sector

Industrie & productie

Type Klanten

B2B

Rechtsvorm

B.V.

Profielnummer

#29291

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!