Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Inspirerende woninginrichting winkel Midden-Nederland

Onderscheid door vakmanschap en de persoonlijke inspiratie van de klant


Beschrijving

Het ontstaan gaat terug naar 2000 met de start van een v.o.f. in de woningstoffering en de opening van een winkel in het hart van het levendige centrum door vader en zoon. Zoon heeft de onderneming gecontinueerd. Gedurende de jaren is de onderneming flink gegroeid qua omzet en personeel en is besloten de rechtsvorm naar een B.V. om te zetten.

Bijzonderheden
Sinds 2014 is de DGA meer op de achtergrond gaan werken. Door de groei die de winkel heeft doorgemaakt sinds de start in 2000, staat er nu een goedlopende onderneming met een team dat zelfstandig werkt. Het team bestaat uit vakbekwaam personeel dat zijn taken en verantwoordelijkheden kent.

Activiteiten
Overname van een goed lopende woninginrichting onderneming gespecialiseerd in woningstoffering en wooninspiratie. Door het persoonlijke contact, vakmanschap en het totaal aanbod van producten worden klanten geïnspireerd om naar de wens van de klant hun woning in te richten. De producten bestaan uit tapijt, laminaat, gordijnen, vitrages, in betweens, behang, zonwering, slapen en accessoires.

Onderscheidend vermogen 
De onderneming onderscheidt zich door vakmanschap en de persoonlijke inspiratie van de klant. Vanuit de ruime winkel wordt een totaalaanbod van producten aangeboden, met de focus op een brede doelgroep van starters tot senioren. Vanuit een totaalaanbod wordt met kennis en vakmanschap ingespeeld op de persoonlijke wensen van de klant. De onderneming heeft een sterke reputatie in de regio midden Nederland. In deze regio bevinden zich mooie gemeenten met veel nieuwbouwprojecten en renovatie van woningen. Producten worden ingekocht bij vooraanstaande leveranciers in de markt. Sterke merken worden gevoerd.

Kandidaat
De onderneming kan een interessante aanvulling zijn op activiteiten van bedrijven in de woninginrichting of een MBI kandidaat die door middel van een bedrijfsovername het zelfstandig ondernemerschap wil bereiken.

Omzet
€ 1,371,000
Winst
EBIT € 129,000
Aantal FTE
6-10
Regio
Midden Nederland
Sector
Detailhandel
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#26696
Rechtsvorm
B.V.