Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Int. adviesbureau sociale sectoren ontwikkelingslanden

Werkend voor Europese Commissie, Buitenlandse zaken, UN organisaties, Wereldbank


Beschrijving

Van deze bureaus zijn er slechts een bepekt aantal in Nederland. Het succes van de onderneming wordt bevestigd door 25-jarige relaties (en contracten) die zijn opgebouwd met de diverse klanten. Het betreft een onafhankelijk adviesbureau dat vooral overheden adviseert in sociale sectoren, zoals onderwijs en gezondheidszorg, van zichzelf ontwikkelende landen.

Bijzonderheden
Het bureau biedt een scala aan adviesdiensten op het gebied van beleidsontwikkeling, bedrijfsplanning, managementprocessen en organisatiestructuren, ontwikkeling van human resources en de ontwikkeling van managementinformatiesystemen. De activiteiten van de onderneming voldoen aan de formele vereisten van internationale donororganisaties.

Opdrachtgevers
Opdrachtgevers zijn Europese Commissie, Ministerie van Buitenlandse zaken, UN organisaties, de Wereld bank, kortom banken en overheden die hun fondsen ter beschikking stellen van programma’s en projecten in de zich ontwikkelende landen.

Omzet
Omzet bedraagt ca. € 450.000. Er zijn 3 medewerkers inclusief de DGA. Dit is een unieke mogelijkheid om in te stappen op een rijdende trein aangezien 3 belangrijke raamcontracten nog een looptijd hebben van ruim 3 jaar. 

Omzet
€ 450,000
Winst
EBITDA € 50,000
Aantal FTE
2-5
Regio
Nederland
Sector
Zakelijke dienstverlening
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#26778
Rechtsvorm
B.V.