Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Internationale leverancier van kwalitatief hoogwaardige systemen en producten

Ten behoeve van de pluimvee stalinrichting, actief in meer dan 40 landen


Beschrijving

De aangeboden onderneming is een handelsonderneming welke zich bezig houdt met de verkoop van allerlei kwalitatief hoogwaardige (maatwerk)- systemen en producten ten behoeve van met name pluimvee stalinrichting.

Bijzonderheden
Daarnaast biedt men haar klanten technische ondersteuning en een goede service achteraf. Ook voor de levering van losse onderdelen kunt u bij de onderneming terecht. Klanten bevinden zich wereldwijd, men is actief in meer dan 40 landen. Afnemers zijn zowel dealers als pluimveebedrijven. De producten van de onderneming worden rechtstreeks vanuit de fabrikant aan de afnemer geleverd.

Reden verkoop
De reden van overname is dat de eigenaar op termijn het graag wat rustiger aan wil doen en zich wil focussen op andere activiteiten.

Onroerend goed
Het onroerend goed kan in overleg in de deal worden betrokken, echter verhuur is ook mogelijk.

Aangeboden belang
De verkoper wenst het volledige bedrijf (100%) te verkopen.

Transactievorm
De verkopende ondernemer geeft de voorkeur aan een Aandelentransactie, waarbij u aandeelhouder wordt van de huidige onderneming.

Geschikt voor
Deze onderneming is interessant voor strategische kopers/ investeerders. Het bedrijf is tevens interessant voor ondernemende MBI kandidaten met kennis van deze sector.

Omzet
€ 2,250,000
Aantal FTE
2-5
Regio
Oost Nederland
Sector
Agri & food
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#26065
Rechtsvorm
B.V.