Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

IT bedrijf voor online werkplekken in Midden-Nederland

ICT bedrijf met brede IT-dienstverlening


Beschrijving

Het ICT bedrijf ontzorgt haar klanten op het brede gebied van IT-dienstverlening. De onderneming levert diensten op het gebied van hosted desktop oplossingen, internetverbindingen, systeembeheer, hosting, Office 365 en VoIP.

Bijzonderheden
Door de aanwezige kennis en de hoge servicegraad heeft de onderneming een trouw klantenbestand. Het bedrijf focust zich in de brede zin. Of het nu gaat om een verhuizing naar het gebruik van online werkplekken, een migratie naar Office 365, het inregelen van back-ups of het adviseren en aanleggen van een complete IT-infrastructuur voor haar klanten.

Klanten
Klanten zijn bedrijven in zeer diverse sectoren, maar voornamelijk in de zakelijke dienstverlening en productie. Er is sprake van een gezonde spreiding in omzet; op klantniveau en in diverse sectoren. Top 10 klanten zorgen voor 57% van de omzet. Omzet bedraagt ca € 330.000.

Locatie
De onderneming is gevestigd in een huurpand in het midden van Nederland.  

Reden verkoop
De huidige eigenaar wil zijn aandacht gaan vestigen op nieuwe activiteiten en is van mening dat het een juist moment is voor een geschikte koper om de onderneming over te nemen.

Transactie
Het betreft een overname van de activa van de onderneming. De vraagprijs bedraagt € 565.000.

Geschikt voor
De koper dient bij voorkeur affiniteit met de branche te hebben. Koper kan een strategische partij zijn, maar ook een MBI kandidaat die op deze wijze een perfecte start kan maken en zich kan richten op het verder uitbouwen van de omzet en de bijbehorende organisatie. Een interessant bedrijf voor een MBI-er om verder uit te bouwen of voor een strategische partij om volume toe te voegen.

Financiering
Om een soepele financiering mogelijk te maken, dient een koper over voldoende eigen middelen te kunnen beschikken.