Word dé sparringspartner van de DGA

Landelijke organisatie richt zich op drie kernexpertises: Strategie, Financiering en Bedrijfsovername binnen het segment MKB. Neem contact via Brookz

OMZET

Op aanvraag

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

51-100

REGIO

West Nederland

SECTOR

Zakelijke dienstverlening

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#24179

RECHTSVORM

Geen rechtsvorm

Beschrijving

Deze goedlopende landelijke organisatie richt zich, ruimschoots 30 jaar, op drie kernexpertises strategie, financiering en bedrijfsovername binnen het segment MKB (van klein tot groot). Met 30 kantoren en ca. 80 partners wil de organisatie vanwege de kansen in de markt doorgroeien. Op dit moment zien ze een sterke groei in West-Nederland en zoeken dan ook voor deze regio zelfstandige partners ter toetreding.  

Bijzonderheden 
In de partnerrol bent u zelfstandig ondernemer en verantwoordelijk voor het realiseren van uw doelen. U kiest uw eigen weg in het vinden en adviseren van klanten in de regio. De adviezen en methodische aanpak leiden tot ondernemerssucces van uw klanten. Natuurlijk maakt u gebruik van de ontwikkelde adviesdiensten, de voordelen van de samenwerkingsformule, de rijke historie met bruikbare referenties en klantcontacten.  

Rol binnen onderneming
U deelt uw kantoor met andere partners en wordt ondersteund vanuit de centrale organisatie in uw ontwikkeling naar een volwaardige adviespraktijk. Tegelijkertijd behoudt u de vrijheid zich te ontwikkelen tot specialist binnen één van de specifieke kernexpertises. 

Profiel koper 
De gezochte kandidaat beschikt over: 

  • enige bekendheid met de ‘financieringstafel’ 
  • ervaring in het begeleiden van een gezonde bedrijfsvoering van ondernemingen  
  • afgerond HBO of academische opleiding in de richting van economie, bedrijfskunde of rechten  
  • voldoende kennis om de vaak complexe behoeften van klanten helder in kaart te brengen en actief commitment te krijgen voor uw strategische aanpak  
  • u beschikt over lef, ziet vrijheid in functioneren als groot goed en zakelijk samen delen als slim vermenigvuldigen  
  • een relevant netwerk (idealiter) in de betreffende regio waar u uw commerciële activiteiten gaat ontplooien 

Organisatie
De organisatie biedt u de kans om na een intensief opleidingsprogramma binnen een korte aanlooptijd te ontwikkelen tot een partner en vertrouwenspersoon van het MKB, gespecialiseerd in een breed scala aan verschillende adviesrichtingen. Als partner staat u er niet alleen voor maar is de rest van de organisatie beschikbaar om kennis te delen en deals te helpen sluiten. Een adviesorganisatie gebouwd op de kernwaarden: ondernemerschap, integriteit, professionaliteit, betrokkenheid en onafhankelijkheid.  

Investering / verdiensten 
Er is een minimale eigen inbreng van € 15.000 / € 27.500 noodzakelijk. Dit is afhankelijk van de persoonlijke situatie. De verdiensten kunnen, afhankelijk van de eigen passie, zeer goed zijn, maar nog belangrijker vindt de organisatie het realiseren van uw eigen ondernemersvreugde. 

Geschikt voor 
Deze onderneming is bijzonder interessant voor personen die als zelfstandig adviseurs binnen het MKB een succesvolle adviespraktijk willen hebben.   

Opleiding uitgelicht

RSM business valuation

Dé opleiding in Nederland voor waarderingsdeskundigen met ambitie! Neem deel aan de online informatiesessie op vrijdag 25 juni en leer meer over het Business Valuation programma.