Maaltijdproducent zoekt samenwerkingspartner

Voor realisatie van verdere groei


Beschrijving

De onderneming is in Noord-Brabant opgericht als ambachtelijke slagerij. Door de jaren heen is de slagerij uitgegroeid tot een leverancier van o.a. kant-en-klaarmaaltijden en maaltijdcomponenten in de B2B-markt. De onderneming onderscheidt zich door de gehele maaltijdbereiding in eigen hand te houden. Zo kan een ambachtelijke bereiding worden gegarandeerd en weet de onderneming de kwaliteitsstandaard hoog te houden.

Bijzonderheden
Door de jaren heen heeft de onderneming hiervoor al meermaals erkenning gehad door middel van de toekenning van diverse certificeringen. De ambachtelijke bereiding wordt verzorgd door een team van slagers en koks die worden ondersteund door een productieteam. Bij de bereiding wordt gestreefd naar het gebruik maken van zoveel mogelijk verse ingrediënten en streekproducten.  

Productaanbod
De onderneming biedt gestandaardiseerde menu’s aan en biedt daarnaast de mogelijkheid om zelf menu’s samen te stellen. De gestandaardiseerde menu’s bestaan uit een seizoensgebonden cyclus van maaltijden. Doordat er gebruik wordt gemaakt van streekproducten biedt dit de afnemer een mogelijkheid tot verduurzaming. Binnen de assortimentsgroepen kan de samenstelling, portiegrootte en gaarheid van de maaltijd worden bepaald. 

Maaltijdcomponenten
Na de bereiding worden alle maaltijdcomponenten in gastronormbakken in een beschermende atmosfeer verpakt. Dit kan in diverse maten, van eenpersoonsmaaltijden tot bulkverpakking. Als aanvulling op het productaanbod biedt de onderneming ook een boodschappenservice aan. Hierbij kan de afnemer een volledig boodschappenpakket bestellen. Tot slot biedt de onderneming de mogelijkheid om gebruik te maken van culinair adviseurs die kunnen helpen bij een optimaal gebruik van de maaltijden en kunnen nieuwe en bestaande klanten gebruik maken van proeverijen.

Klanten
De reikwijdte van de leveringen bestrijkt een groot deel van het Zuidwesten van Nederland. Middels een logistieke partner weet de onderneming ook leveringen buiten het Zuidwesten van Nederland te realiseren. De onderneming waarborgt hierbij de kwaliteit en versheid van de producten. De huidige klantenkring bestaat uit zorg, horeca en bedrijven, particulieren en leveranciers. De onderneming heeft voor elke doelgroep een concept (met aanbod en afzetkanalen) en een toekomstvisie. Momenteel worden er circa 6.000 maaltijden per dag geproduceerd. Deze productie kan met de bestaande capaciteit aanzienlijk vergroot worden.

Samenwerkingspartner
De onderneming wil verschillende concepten verder uitrollen om verdere groei te realiseren. Samenwerkingsopties De onderneming staat open voor een samenwerking met een partner of sectorgenoot om met een supplementair productaanbod of netwerk de afzet en productie te vergroten. Gezamenlijk kan zo een compleet palet aan diensten worden aangeboden. Het verkrijgen van een belang in de onderneming kan een onderdeel zijn van de beoogde samenwerking. 

Omzet

€ 6.000.000

Winst

EBITDA € 2.900.000

Aantal Fte

11-20

Regio

Zuid Nederland

Sector

Detailhandel

Type Klanten

B2B en B2C

Rechtsvorm

B.V.

Profielnummer

#26787

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!