Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Middelgrote allround fietsenzaak

Breedassortiment en premium dealer voor een welbekend merk


Beschrijving

De fietsenzaak (“middelgroot”) heeft een goede reputatie en stabiele klantenkring opgebouwd over de afgelopen 25 jaar. De onderneming beschikt over een breed assortiment bestaande uit elektrische fietsen, stadsfietsen, hybride-fietsen, mountainbikes/crossfietsen en kinderfietsen. Daarnaast wordt onderhoud aan fietsen verzorgd en worden onderdelen en diverse accessoires verkocht (groot assortiment).

Bijzonderheden
De fietsenzaak is premium dealer voor een welbekend fietsenmerk. Verder wordt er rond de jaarwisseling vuurwerk verkocht waarvoor alle noodzakelijke vergunningen aanwezig zijn.

Belangrijkste cijfers
De verwachte omzet voor 2018 bedraagt circa 675k euro. Het aantal verkopen betreft circa 450 fietsen per jaar. Voor de onderneming zijn drie werknemers werkzaam.

Locatie
De onderneming is gevestigd in West-Brabant.

Reden voor verkoop
De huidige ondernemer heeft een leeftijd bereikt waarop hij/zij de onderneming wenst te verkopen.

Aangeboden belang
De verkopende ondernemer wil in samenspraak met de koper afstemmen wat exact verkocht wordt.

Transactievorm
De verkopende ondernemer geeft de voorkeur aan een Activa/passiva transactie, waarbij u eigenaar wordt van (een deel van) de bezittingen van de onderneming.

Geschikt voor
Deze onderneming is interessant voor strategische kopers/ investeerders. Het bedrijf is tevens interessant voor ondernemende MBI kandidaten met kennis van deze sector.

Omzet
€ 675,000
Aantal FTE
2-5
Regio
Zuid Nederland
Sector
Detailhandel
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#25823
Rechtsvorm
B.V.