Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Modern universeel autobedrijf met showroom en werkplaats

aangesloten bij Bosch Car Service en premium partner van grote leasemaatschappij


Beschrijving

De onderneming is sinds 1991 actief en is een begrip in de regio. Sinds de start van de onderneming is zij aangesloten bij Bosch Car Service, waardoor het kwaliteitsniveau gewaarborgd is.

Bijzonderheden
Bij dit universeel autobedrijf kunnen zowel bezitters van privé auto’s als ook de (zakelijke) leaserijders terecht voor reparatie, onderhoud en apk-keuringen. De werkplaats bevat de modernste apparatuur en volgt de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van auto-elektronica.

Verkoop
Naast het onderhoud van auto’s houdt de onderneming zich bezig met de verkoop van kwalitatief goede kleinere auto’s. Schaderaparaties worden ondergebracht bij een met de onderneming samenwerkend schadeherstelbedrijf.

Klanten
Het autobedrijf kent een grote vaste klantenkring in zowel de zakelijke als de particuliere markt en is voorts premium partner van de grootste leasemaatschappij van Nederland. Uiteraard is de onderneming lid van de BOVAG. 

Personeel
De onderneming wordt gevoerd in de vorm van B.V. Het compact en goed op elkaar ingespeelde personeelsteam bestaat uit de eigenaar en zijn echtgenote alsmede 3 monteurs. Het personeel is reeds een groot aantal jaren in dienst van de onderneming.

Pand
De onderneming is gevestigd in een representatief en gunstig gesitueerd bedrijfspand, bestaande uit een showroom en werkplaats in de regio Amsterdam-Utrecht. Pand is eigendom van de holding. Het pand kan gekocht dan wel gehuurd worden.

Omzet
€ 780,000
Winst
EBIT € 107,000
Aantal FTE
2-5
Regio
West Nederland
Sector
Automotive, transport & logistiek, Detailhandel
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#28493
Rechtsvorm
B.V.