Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Onderneming in mobiele hulpknoppen

Veiligheidsvoorziening voor particulieren en bedrijven


Beschrijving

Opdrachtgever heeft ruim 18 jaar ervaring in veiligheidsvoorzieningen voor particulieren en bedrijven. Hij heeft een handzaam apparaatje ontwikkeld met een alarmknop die na indrukken contact maakt met een alarmcentrale, waar men op 2 meter nauwkeurig de positie van de beller lokaliseert. De centralist van de alarmcentrale communiceert via een spreek-luister voorziening in de hulpknop met de klant en beoordeelt de hulpvraag. Schakelt indien nodig hulpdiensten in.

Bijzonderheden
Via een verkooporganisatie worden deze hulpknoppen met doorlopende contracten verkocht. De omzet in de start fase bedraagt reeds € 125.000, zijnde ca. 600 contracten, welke voor iets lagere introductieprijzen zijn verkocht. Groeiende vraag, weinig concurrentie.

Opschalen
Men kan op zeer korte termijn snel opschalen door samenwerking met een bestaande succesvolle verkooporganisatie met bewezen track record bij een nationaal gekende onderneming. De opschaling is in eerste instantie gericht op de Benelux als regio.

Benodigde investering
Voor deze opschaling welke direct kan worden opgestart is op korte termijn een bedrag van € 275.000 benodigd. Garantsteling van € 100.000. Opdrachtgever biedt hiervoor 20% van de aandelen aan, die een zeer aantrekkelijk dividend opleveren, naast terugbetaling van de investering.

Omzet
€ 125,000
Regio
Locatie anoniem
Sector
Bouw & installatietechniek
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#23626