Onderneming in verhuur herensmokings en rokkostuums

Compleet met bijbehorend overhemd, schoenen en accessoires
Het betreft een groeiend bedrijf gespecialiseerd in het verhuren van herensmokings en rokkostuums. Neem contact op via Brookz
OMZET

€ 22.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

1

REGIO

West Nederland

SECTOR

Detailhandel
Overig

TYPE KLANTEN

B2C

PROFIELNUMMER

#28835

RECHTSVORM

VOF

Beschrijving

Het betreft een groeiend bedrijf gespecialiseerd in het verhuren van herensmokings en rokkostuums compleet met bijbehorend overhemd, schoenen en accessoires. Het bedrijf is gestart in 2017.

Domeinnaam
Door middel van een sterk, toepasselijk en makkelijk vindbare domeinnaam wordt het bedrijf gevonden door potentiële klanten. Daarnaast valt de domeinnaam ook onder de verkoop.

Klanten
Klanten kunnen op de website inloggen, hun maten achterlaten en het kostuum later komen ophalen. Het advies is echter om een afspraak te maken en middels persoonlijke aandacht een pak te komen passen en aanmeten. 

Assortiment
De onderneming heeft een ruime sortering in alle maten en voert twee verschillende lijnen waardoor de onderneming voor elk postuur een pak heeft hangen; zonodig (ver)maken we de lengtes van bijvoorbeeld mouwen en pantalons op de desgewenst lengte.

Sterke punten
Door deze klantvriendelijkheid heeft de onderneming al meerdere malen ervaren dat tevreden klanten regelmatig terugkomen. Een positief bijverschijnsel van het bedrijf is dat het huren van een kostuum een milieuvriendelijke oplossing is.

Hele sprake van verhuur
Gedurende het hele jaar worden er kostuums gehuurd voor verschillende gelegenheden zoals film-en theaterpremières, gala's, bruiloften events, promoties en voor diners met als piekmaanden in juni, juli, september, november, december en januari.

Investeerder uitgelicht


MKB Fonds, lange termijn investeerder voor het MKB.
Ondersteunt bij gefaseerde bedrijfsopvolging (pre-exit), professionaliseren en groei middels buy and build strategieën. Wij hebben geen vaste investeringstermijn, dit geeft rust en mogelijkheid tot het uitvoeren van een lange termijn strategie.