Online recruitmentplatform transportsector

Met een pool van meer dan 400 chauffeurs


Beschrijving

Online platform dat recruitment in de logistiek eenvoudig maakt. Met dit platform kunnen opdrachtgevers die op zoek zijn naar chauffeurs zonder tussenschakel contact zoeken met de gewenste chauffeur. Middels een aantal filters zoekt de opdrachtgever door een pool van inmiddels meer dan 400 chauffeurs. Dit model is eenvoudig te specificeren naar rijbewijs B, rijbewijs C/CE, buitenland, etc. Dit kan ook aangeleverd worden.

Bijzonderheden
Er zijn veel type verdienmodellen aan te koppelen. Zo kunnen opdrachtgevers nu betalen voor het ontgrendelen van een X aantal chauffeursprofielen per maand. Mogelijk kunnen de kosten ook bij de chauffeurs liggen, kan er gedacht worden aan een freemium-model of kunnen relevante partijen adverteren op het platform, zodat het platform voor gebruikers kostenvrij is. 

Met het bijschaven van het concept en de daadwerkelijke oplevering van het platform is ongeveer een jaar mee gemoeid geweest. Sinds 2 maanden staat het platform live en lag de focus in de eerste periode op het binnenhalen van chauffeurs (social media, Indeed, organisch). Op dit moment zijn er 435 geregistreerde profielen, waarbij het een gezonde mix is van freelancers en chauffeurs die een vaste baan zoeken. De focus ligt nu op sales, er is nog geen omzet. Er zijn inmiddels 3 proefaccounts en er is al een toezegging gedaan van een klant begin 2021. Ondernemer heeft sinds kort een bedrijf overgenomen waar hij dermate veel tijd mee kwijt is, dat hij dit platform wilt afstoten. Vandaar dat hij erg flexibel is.

Overdracht
Platform gemaakt in Django, ervaren developer bereid om te helpen. Overdracht van website i.c.m. kwalitatief sterk platform dat multi-inzetbaar is. Overname van de BV of uitsluitend het platform is beide bespreekbaar.

Meerdere talen
Platform in zowel Engels als Nederlands. 

Aantal Fte

1

Regio

Niet locatie gebonden

Sector

Automotive, transport & logistiek, IT, online & e-commerce

Type Klanten

B2B

Rechtsvorm

B.V.

Profielnummer

#29481

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!