Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Participatie | Vega-foodstartup

‘Ready-to-eat’ havermoutproducten op basis van groente


Beschrijving

Momenteel komt 92% van Nederland niet aan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid groente per dag. Dit komt met name doordat groentes alleen ’s avonds gegeten worden en ze toch een beetje een stoffig imago hebben. De ondernemer achter deze startup wil hier verandering in gaan brengen en is na zijn studie Gezondheidswetenschappen de vega-startup gestart, met als missie om mensen te verleiden tot het maken van de gezonde, groenterijke keuze, door deze de meeste lekkere en makkelijk keuze te maken.

Producten
Dit doet de startup middels de door haar ontwikkelde Veggie Oats: ‘ready-to-eat’ havermoutproducten op basis van groente in smaken die zijn gebaseerd op taartsoorten. Per portie bevatten deze 25% van de ADH aan groente maar wel in de lekkere smaken: Apple Pie, Carrot Cake, Red Velvet Brownie en Banana Pecan. Ideaal voor de drukke ochtend, of on-the-go als ontbijt, tussendoortje of 4-uurtje. We combineren de elementen: gezond, makkelijk en lekker. De slagzin is dan ook: “Delicious like pie, healthy like Veggies!”.

Testfase
De startup bestaat inmiddels iets meer dan anderhalf jaar en heeft zijn MVP-testfase gehad bij Marqt. Inmiddels zijn we verder doorontwikkeld, hebben de smaak range uitgebreid, de branding een update gegeven en inmiddels worden onze Veggie Oats verkocht op verschillende plekken in retail en foodservice. Op dit moment is de partij in gesprek met de twee grootste supers van NL (de blauwe en de gele) om op zoveel mogelijk plekken verkocht te gaan worden en zo echte impact te kunnen gaan maken. Om zo goed mogelijk te gaan introduceren bij deze partijen zijn we nu op zoek naar investering van 150.000. Deze zal gebruikte worden voor marketing, teamuitbreiding en verder doorontwikkeling van nog meer smaken Veggie Oats.

Investeringsdeck
Er is een investeringsdeck beschikbaar met meer uitgebreide informatie over de statup, met daarin de persoonlijke drive, missie en visie achter het bedrijf.