Partner voor bedrijfsadviesbureau

Compagnons ter uitbreiding van vestigingen
Partner voor bedrijfsadviesbureau voor groei van het bedrijf. Neem contact op via Brookz
OMZET

€ 105.000

EBITDA

€ 55.000

AANTAL FTE

2-5

REGIO

Niet locatiegebonden

SECTOR

Zakelijke dienstverlening
Overig

TYPE KLANTEN

B2B

PROFIELNUMMER

#29871

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

De initiatiefnemers van de organisatie zijn bij elkaar ruim 150 jaar MKB-ondernemer, hebben vrijwel alle uitdagingen als ondernemer meegemaakt en willen deze kennis samen met een nieuwe ondernemer bundelen en benutten om de ondernemer en hun onderneming terzijde te staan. Hiervoor zoekt men zelfstandige partners ter toetreding.

Locatie
De locatie is geheel Nederland. 

Omzet
Minimale eigen inbreng van € 12.500,00 excl. btw is noodzakelijk voor de financiering van de goodwill, training en andere opstartkosten. 

Bijzonderheden 
De organisatie is gespecialiseerd in het op vele terreinen adviseren voor MKB (5-150 FTE). Pijlers zijn: bedrijfshuisvesting, financiering, strategie, digitalisering, ICT, Finance, HR & Risk. Daarnaast begeleidt de organisatie bij bedrijfsovernames. 

Kansen 
Vanuit de eigen partner-onderneming kan de nieuwe partner gebruik maken van de voordelen van een overkoepelende organisatie, zoals een trainingsprogramma, back-office, marketing en administratie. Het concept van de organisatie is bewezen en is zeer goed te noemen. 

Profiel koper  
Het bedrijf is interessant voor ondernemende MBI-kandidaten. De gezochte kandidaat moet commercieel ervaren zijn en bewezen hebben succesvol te kunnen opereren. De onderneming zoekt (ex) ‘ondernemers’ in doen en/of denken, man of vrouw met een leeftijd vanaf ca. 40 jaar met een bedrijfskundige of financiële achtergrond. De persoon beschikt over ruime generalistische ervaring, commerciële capaciteiten en een ondernemersmentaliteit. Verdere trefwoorden zijn analytisch, representatief, punctueel, open en doorzetter. 

Reden verkoop 
De huidige ondernemer is op zoek naar een (strategische) partner om samen de onderneming verder te laten groeien. 

Transactievorm 
De verkopende ondernemer geeft de voorkeur aan een aandelentransactie, waarbij u aandeelhouder wordt van de huidige onderneming. 

Aangeboden belang 
De verkopende ondernemer wil in samenspraak met de koper afstemmen wat exact verkocht wordt. 

Bedrijf verkopen?

Plaats dan nu een anoniem verkoopprofiel op Brookz en breng uw bedrijf onder de aandacht van 35.000+ ondernemers en investeerders!