Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Patent koppelsysteem tractor met werktuig (participant gezocht)

Prototype aanwezig en klaar voor veldtest


Beschrijving

Revolutionair koppelsysteem met een geheel ander concept dan de bestaande systemen. Het systeem koppelt heflatten rechtstreeks aan werktuig. Hydrauliek en electra zijn geïntegreerd in de topstang. PTO wordt zonder deling aan de spline van de tractor gekoppeld. Systeem is niet alleen geschikt voor gedragen werktuigen, maar ook voor getrokken- en hefgetrokken werktuigen.

Bijzonderheden
Dit verhoogt het comfort, de veiligheid en de snelheid van werken voor de agrariër. Qua tractorvermogen en werktuiggewicht zijn er geen beperkingen. Promo film beschikbaar.

Koper
Patent/concept is geheel uitgewerkt, er wordt nu gezocht naar een participant met commerciële vaardigheden. Ik zoek een investeerder met affiniteit in landbouw en transportsector. Investeerder c.q. partner zal zich inzetten voor het vermarkten en commercialiseren van het product.

Reden voor verkoop
De huidige ondernemer ziet zichzelf niet als de ideale persoon om het bedrijf te leiden in de volgende (groei) fase.

Aangeboden belang
De verkopende ondernemer wil in samenspraak met de koper afstemmen wat exact verkocht wordt.

Transactievorm
De verkopende ondernemer geeft aan open te staan voor zowel 1) een Aandelentransactie als 2) een Activa transactie. Dit ter bespreking in onderling overleg.

Geschikt voor
Deze onderneming is interessant voor strategische kopers/ investeerders. Het bedrijf is tevens interessant voor ondernemende MBI kandidaten met kennis van deze sector.

Aantal FTE
1
Regio
Niet locatie gebonden
Sector
Agri & food, Industrie & productie
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#26189
Rechtsvorm
Eenmanszaak