Investeerder gevraagd voor de financiering van de lease

Het product is in eigen beheer ontwikkeld en de assemblage wordt ook in eigen beheer uitgevoerd. Neem contact op via Brookz

OMZET

€ 150.000

EBITDA

€ 50.000

AANTAL FTE

2-5

REGIO

Zuid Nederland

SECTOR

Industrie & productie
Participatie

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#29155

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

Dit nieuwe product maakt het mogelijk om, samen met een partner, van wandelroutes in de natuur te genieten en zonder problemen hellingen op te kunnen wandelen. Het businessplan is gebaseerd op leasen van het product aan verhuur-, recreatiebedrijven en zorginstellingen. Het product is in eigen beheer ontwikkeld en de assemblage wordt ook in eigen beheer uitgevoerd.

Opschaling
De startserie is gereed en er is voorraad voor het vervolg. Voor opschalen via export loopt een Europese patentaanvraag. De 2 nieuwe jonge partners hebben een investering nodig om de marktintroductie en lease te kunnen realiseren.

Worrel & Jetten

Kantoor uitgelicht

Ontwikkeling door overnames of fusies is een complex traject met verschillende invalshoeken met een diversiteit aan financiële en niet-financiële vraagstukken. Het team van Worrell & Jetten is uw ervaren overname- en strategisch adviseur die u helpt bij alle facetten van fusie of overname. Een optimale proces begeleiding en rendement.