Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Projectmanagementbureau

Adviesbureau voor bouwprojecten en infrastructuur


Beschrijving

De onderneming is een adviesbureau met een goede reputatie dat al geruime tijd actief is met een brede ervaring in de bouw. Het onderscheidt zich door vakkennis, klantgerichtheid en een hoge kwaliteit van werkervaring.

Werkzaamheden
Het bureau ondersteunt opdrachtgevers bij de realisatie van complexe civiele bouwprojecten. Projecten bestaan uit de realisatie van kunstwerken (bruggen, viaducten, tunnels), wegen en tramlijnen. Projecten worden uitgevoerd vanaf de initiatieffase en ontwerpfase tot en met de oplevering.

Opdrachtgevers
Opdrachtgevers zijn gemeentelijke, provinciale, en regionale overheden, waaronder Metropoolregio Rotterdam Den Haag. Kenmerkend is de lange relatie die met de opdrachtgevers bestaat.

Werknemers/Locatie
Bij het bureau zijn momenteel 3 mensen werkzaam: 2 civiele ingenieurs (beiden directeur) en 1 secretaresse en is gevestigd in de regio Den Haag/Rotterdam. 

Kerncijfers
Het bureau is financieel gezond en behaalt goede bedrijfsresultaten met een nettowinst na betaling salaris en managementvergoeding van € 60.000,- in het afgelopen boekjaar. De orderportefeuille varieert door het jaar heen en kent voor de twee komende boekjaren een omzetdekking van 80%.

Reden verkoop
Eén van de huidige directeuren wil een stap terug doen, maar is de komende jaren wel beschikbaar voor de overdracht van het bureau, e.e.a. in overleg te bepalen. Ook een volledige overname van het bureau is een mogelijkheid.

Omzet
€ 430,000
Winst
Nettowinst € 60,000
Aantal FTE
2-5
Regio
West Nederland
Sector
Bouw & installatietechniek, Zakelijke dienstverlening
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#25550
Rechtsvorm
B.V.