Zoekt financier(s) voor 6,5 miljoen euro

Het recreatiepark is gevestigd in midden-Nederland en kenmerkt zich door zijn unieke locatie zoekt investeerder. Neem contact op via Brookz

OMZET

€ 750.000

EBITDA

EBITDA € 482.000

AANTAL FTE

2-5

REGIO

Midden Nederland

SECTOR

Horeca, toerisme & recreatie

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#29988

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

Het recreatiepark is gevestigd in Midden-Nederland en kenmerkt zich door zijn goede locatie. Vanaf het park loop je namelijk zo het bos en de duinen in. Dit maakt het park uitermate geschikt voor wandelaars en natuurgenieters. In de nabije omgeving zijn talloze prachtige fiets-, wandel- en mountainbikeroutes en ruiterpaden te vinden.

Accommodaties
Op het park staan duurzame accommodaties, waaronder verschillende type loghouses, chalets en yurts. Allen zeer comfortabel en van alle gemakken voorzien. Bij de accommodaties geldt dat deze dicht bij de natuur blijven. Door het houten uiterlijk, de sedumdaken en de grote raampartijen, brengt dit de natuur in huis. Alle accommodaties zijn vrijstaand met ca. 400 m2 grond eromheen. Een eigen plekje in een oase van rust.

Huidige businessmodel
Het huidige businessmodel van dit recreatiepark is voornamelijk het verkopen van vakantiewoningen. Met het oog op de toekomst zal er meer focus komen te liggen op de kortverhuur van vakantiewoningen, dit in combinatie met het verkopen van vakantiewoningen. Er zijn op dit moment van de 70 kavels 25 kavels verkocht, dus dit geeft mogelijkheid om het park (commercieel) verder uit te breiden.

Verdienmodel
Kort-verhuur: het park biedt regelmatig accommodaties aan om een weekend, week of midweek te verblijven. Met ingang van 2023 zal de mogelijkheid tot kort-verhuur worden uitgebreid en daarmee het rendement worden vergroot. De prijs per nacht voor de kortverhuur is zeer concurrerend ten opzichte van concurrentie.

Lang-verhuur: het park biedt de mogelijkheid om voor een langere periode te verblijven. Dat kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld je huis laat verbouwen, je huis verkocht hebt en voor een tussenperiode andere accommodatie nodig hebt of om een andere reden voor een bepaalde periode onderdak zoekt op een fijne plek.

Aankoop vakantiehuis: het park biedt de mogelijk om na een verplichte periode van huur een vakantiewoning aan te kopen met verkoopprijzen vanaf € 250.000,- tot € 500.000,-. Hiervoor is momenteel een wachtlijst van meerdere jaren opgebouwd. 

Investering
Eenmalige investeringsbehoefte in 2021 van € 6.500.000 ter herfinanciering van de overnameverplichting richting de voormalig eigenaar. Additionele financieringsruimte bespreekbaar indien uitbreiding van het park gewenst is. De ondernemer heeft in oktober 2019 € 750.000,- eigen geld geïnvesteerd.

Aangeboden belang
Het aangeboden aandelenbelang is in overleg. 

Verdere procedure
Graag komen wij in contact met investeerders die geïnteresseerd zijn in participatie in dit recreatiepark. Wij nodigen u in dat geval uit contact met ons op te nemen.

Worrel & Jetten

Kantoor uitgelicht

Ontwikkeling door overnames of fusies is een complex traject met verschillende invalshoeken met een diversiteit aan financiële en niet-financiële vraagstukken. Het team van Worrell & Jetten is uw ervaren overname- en strategisch adviseur die u helpt bij alle facetten van fusie of overname. Een optimale proces begeleiding en rendement.