Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Restaurant-Wijnbar in het Westen van Friesland

Een uitgelezen kans voor (de) ondernemer(s) die de gast nét even dat extra wil bieden


Beschrijving

Herberg (Bed and Breakfast)

Het interieur en inrichting van Restaurant-Wijnbar heeft een verfrissende restyling ondergaan en geeft een “voorproefje” van de mooie gerechten welke hier met passie bereid én geserveerd worden. Het restaurant, (ca. 85 m²),  is overzichtelijk en smaakvol, met een bar geheel opgebouwd met basalt van de dijk van Vlieland. De (gedeeltelijk) open keuken bevindt zich achterin het restaurant.

Bijzonderheden
Ook de toiletgroepen, op de 1e verdieping gesitueerd, zijn stijlvol vernieuwd. Hier bevindt zich aan de voorzijde ook een zaal (20 m²) voor private dining of vergaderingen, alsmede aan de achterzijde een 2e keuken welke prima voor catering werkzaamheden gebruikt kan worden.

Faciliteiten
De 2e verdieping met een 3-tal kamers, kan wellicht na eventuele aanpassingen als woonruimte dienst gaan doen. Een werkelijk fantastisch en uitnodigend terras aan én op de gracht voor ca. 100(!) personen is een mooie aanvulling op dit karaktervolle bedrijf.

Extra's
Een uitgelezen kans voor (de) ondernemer(s) die de gast nét even dat extra wil bieden.

Potentie
Het pand en de locatie lenen zich ook prima voor een ander (thema)restaurant, lunchroom, fastfood- of Take-awayformule! Daarnaast staat het bestemmingsplan ook detailhandel toe. 

Activiteiten in omgeving
De onderneming is gevestigd in één van de meest actieve steden in Friesland, waar overheid, detailhandel én horeca in goede samenwerking zeer veel attractieve én spraakmakende evenementen en activiteiten organiseert. Denk hierbij aan de Visserijdagen, Vlootdag, kerstmarkt (grootste van Nederland!) en met als “top off the bill” het terugkerende Tall Ships evenement.

Regio
Noord Nederland
Sector
Horeca, toerisme & recreatie
Profielnummer
#27017