Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Specialistische senioren- & comfortwinkel in verkoop fauteuils en bedden

Relax en sta-op-fauteuils op maat, seniorenbedden, hoog laag bedden en hulpmiddelen voor de zorg


Beschrijving

De winkel bestaat al meer dan 20 jaar en heeft een zeer goede reputatie opgebouwd. De ondernemer maakt er ook geen ruchtbaarheid over dat we de winkel willen overgeven want dat zou het vertrouwen kunnen schaden welke de vaste klanten in de eigenaar hebben. Als de nieuwe eigenaar het wil wordt die ingewerkt onder het mom van partner zodat de overname onopvallend kan verlopen. Is men ingewerkt kan er eventueel wel ruchtbaarheid aan de overname gegeven worden door middel van een vernieuwd assortiment.

Wat heeft de winkel te bieden?
Vast en betrouwbaar cliënteel, en een grote potentie voor nieuw cliënteel. 140 parkeerplaatsen achter de winkel en een privé parkeerplaats bij de winkel. De winkelruimte is ongeveer 200 vierkant meter groot, en een leslokaal of zoals ik het nu gebruik een magazijn, een zolder en een kelder. Er is ook een privé keukentje en wc ‘s voor de klanten.

Wat is er over te nemen?
De inventaris, de website en de fysieke winkel. De fysieke winkel heeft relax fauteuils, seniorenbedden, hulpmiddelen. Er is ook een aanmeetfauteuil om relax fauteuils op maat aan te meten.

Reden verkoop
Reden van verkoop is dat de ondernemer over en paar jaar gaat emigreren en nu aan de voorbereidende werkzaamheden wil beginnen.

Locatie
De winkel bevindt zich in de regio 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant.

Overname prijs
De overname prijs is een vast bedrag welke gedekt wordt door de voorraad, website, internet winkel e.a. Bij belangstelling kan persoonlijk meer informatie verstrekken.

Omzet
€ 300,000
Aantal FTE
2-5
Regio
Zuid Nederland
Sector
Detailhandel, Gezondheidszorg & farmacie
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#28577
Rechtsvorm
B.V.