Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Startup | interieurwinkel + webshop in Noord-Holland

Trekt doelgroep aan die zeer koopbereidheid is


Beschrijving

Een interieurwinkel (125 m2 + buitenterras) met bijzonder assortiment en exclusievere merken. Gevestigd in een huurpand (nog ongeveer 1,5 jaar huurcontract, optie tot verlengen) krijgen klanten een bijzondere winkelbeleving. Het pand is gelegen op een mooie locatie.

Bijzonderheden
De eigenaar van deze winkel is een ervaren ondernemer, heeft een groot netwerk qua leveranciers en is een perfectionist qua assortiment, inrichting en webshop. Dat trekt een specifieke klantgroep aan die wat te besteden heeft én iets bijzonders wil.

Overnamesom en reden verkoop
De overnamesom is met 50.000 laag (voorraad/showroominrichting, investering/verbouwing), omdat de eigenaar onverwachts de mogelijkheid geboden krijgt snel de overstap te kunnen maken naar een ander ambitieus familiebedrijf.

Concurrentiepositie
Deze interieurwinkel heeft een goede concurrentiepositie. Het is de enige in zijn soort in de regio zowel qua ambiance als assortiment en merken. Er zijn overeenkomsten met merken die zeer selectief distribueren en waar je niet zomaar tussen komt om dealer te mogen worden.

Productaanbod
Door productaanbod en ambiance wordt een kopersdoelgroep aangetrokken die zeer koopbereid is. Daarnaast zijn er eventueel mogelijkheden voor private shopping buiten winkeltijd.

Webshop
Naast een winkel is er ook een strakke, professioneel uitziende webshop, zeer compleet gebouwd, je kunt direct beginnen. Er is grote groei mogelijk omdat de winkel nieuw is en nog in de groeifase zit. Een kans om in te stappen in deze prachtig opgezette winkel en na overname direct te kunnen ondernemen in een kant en klaar verzorgd plaatje.

Voorbereidingen
De eigenaar is 1,5 jaar bezig geweest met de voorbereidingen voor de start van de interieurwinkel, alles is tot in de puntjes verzorgd en uitgewerkt. De winkel leent zich ook bij uitstek om naast het interieur uit te breiden als cadeauwinkel. Het winkelpand heeft tevens een een terras, hier zou een assortiment tuin/buitenmeubelen en/of bloemen en planten aangeboden kunnen worden.

Overnamekandidaat
De interieurwinkel biedt een premium beleving, door de webshop en regionale functie van de winkel is het bereik en de doelgroep groot en zijn er kansen voor een overnamekandidaat of ondernemers-duo om deze winkel verder uit te bouwen.

Terugkerende klanten
Er zijn al veel terugkerende klanten die worden getrokken door het bijzondere assortiment, de goede service en premium uitstraling van het geheel.

Inventaris
Bij de overname zijn de volgende zaken inbegrepen:

  • Winkelinrichting
  • Er is een voorraad van showroom meubels en accessoires, veel kan ook uit catalogus worden besteld. Er is een zeer mooie webshop en meer dan representatieve winkel. Het huurcontract van het bijzondere pand loopt nog zo'n 1,5 jaar (verlengen is mogelijk).
  • Deze interieurwinkel is qua investeringen up-to-date; het betreft een ingerichte winkel die compleet verbouwd en vernieuwd is.

Assortiment
De onderneming levert een assortiment van exclusieve producten en merken meubels en bijzonder assortiment interieur- en decoratie artikelen, verlichting en wandbekleding. Het betreft de betere merken en producten die niet overal verkrijgbaar zijn. Ook zeer geschikt om naast het interieur uit te breiden als cadeauwinkel

Aanvullende diensten
Stylen en aankleden woningen.

Doelgroep(en)
Consumenten, particulieren en bedrijven.

Consumenten
Consumenten die bijzondere woonproducten zoeken. Veel klanten die via social media de winkel weten te vinden. Maar door de goede ligging op een A-locatie komen er ook veel passanten.

Interessant voor
De eigenaar komt graag in contact met serieus geïnteresseerde overnamekandidaat/-kandidaten, is zeer bereid de nieuwe eigenaar in te werken en zal een fijne overdracht realiseren.