Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Technisch ingenieursbureau in Noord-Brabant

Met name actief in de civiele sector


Beschrijving

De onderneming biedt, al meer dan 10 jaar, een breed scala aan services aan. Van het uitwerken van beheer- en beleidsplannen, het maken van tekeningen, het inspecteren van objecten in de openbare ruimte, het opstellen van - en toezien op - (groen)bestekken tot het opnemen van onderhoud en opstellen van klein en groot onderhoudsplannen.

Afnemers
Afnemers bevinden zich zowel op de (hoofdzakelijk) Nederlandse- en de Belgische markt. De afnemers zijn met name provincies, lokale overheden en waterschappen, maar daarnaast ook stichtingen, collega bedrijven en particulieren.

Bijzonderheden
De onderneming heeft een goede positie in de branche met een uitstekende reputatie en een trouw klantenbestand.

Reden verkoop
De reden van verkoop is dat de eigenaar zijn focus wil verleggen en zich weer meer wil richten op het vakinhoudelijke aspecten van het werk en minder op managementtaken. Daarnaast exploiteert de verkoper nog een andere onderneming, waar hij zich meer op wil gaan richten. Deze onderneming concurreert niet met de te verkopen vennootschap. Na verkoop is de ondernemer, nog afgezien van een goede overdrachtsperiode, bereid om (enige jaren / parttime) betrokken te blijven bij de onderneming.

Omzet
€ 450,000
Winst
Nettowinst € 100,000
Aantal FTE
2-5
Regio
Zuid Nederland
Sector
Zakelijke dienstverlening
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#23640
Rechtsvorm
B.V.