Totaal-installateur (Noord-Brabant)

Met focus op energieneutraal
Totaal installateur in Noord-Brabant met focus op energieneutraal ter overname aangeboden. Neem contact op via Brookz
OMZET

€ 2.200.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

6-10

REGIO

Zuid Nederland

SECTOR

Bouw & installatietechniek

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#30261

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

Het bedrijf heeft een rijke historie en een goede naam. Het is gevestigd in een modern bedrijfspand dat is voorzien van diverse installaties voor een energieneutraal gebouw. Alle mogelijke voorkomende installatie- en loodgieterswerkzaamheden worden uitgevoerd.

Bijzonderheden
De laatste jaren is er natuurlijk een verschuiving te zien naar het energieneutraal maken c.q. bouwen van woningen, bedrijfspanden, etc. Hier is de onderneming volop mee bezig.

Personeel
Bij het bedrijf werken 9 werknemers naast de eigenaar.

Diensten
Het bedrijf levert een compleet pakket aan diensten bestaande uit installeren, repareren en onderhouden op het gebied van centrale verwarming, sanitair, gas, water, riolering en dak- en zinkwerk en duurzame oplossingen m.b.t. energie. Van renovatie tot nieuwbouw en van particuliere woning tot zakelijk bedrijfspand. Er is een medewerker beschikbaar die onderhoud en service werkzaamheden uitvoert.

Klanten
De eindklant is bijna altijd een particulier. De klantenkring bevindt zich veelal in een straal van 40 kilometer rondom de vestigingsplaats.

Kerncijfers
Het bedrijf heeft het laatste jaar een mooie groei doorgemaakt. Waarbij er voor dit jaar een omzet begroot is van € 2.200.000 met een nettowinst van € 440.000 en een Ebitda van € 453.000. In 2020 is er een omzet gerealiseerd van € 2.026.000 en een genormaliseerde winst van € 430.000.

Reden voor verkoop
De eigenaar wil zich richten op andere activiteiten en wenst het bedrijf te verkopen.

Vraagprijs
De vraagprijs voor het bedrijf is € 2.250.000.

Eigen middelen
Om een soepele financiering mogelijk te maken, dient een koper over voldoende eigen middelen te kunnen beschikken.

Geschikt voor
Dit bedrijf is geschikt voor een commercieel 'zware' MBI'er (en niet vreemd van techniek) of een strategische partij om volume toe te voegen. De koper dient bij voorkeur affiniteit met de branche te hebben. Koper kan een strategische partij zijn, maar ook een MBI-kandidaat die op deze wijze een perfecte start kan maken en zich kan richten op het verder uitbouwen van de omzet en de bijbehorende organisatie.

Bedrijf verkopen?

Plaats dan nu een anoniem verkoopprofiel op Brookz en breng uw bedrijf onder de aandacht van 35.000+ ondernemers en investeerders!