Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Vernieuwend juwelenmerk

Interessant voor ondernemers en strategische kopers


Beschrijving

Het gaat om de activa van een vernieuwend juwelenmerk wat in het teken staat van verantwoorde luxe. Het juwelenhuis gebruikt laboratory created diamanten, gegarandeerd conflict vrije natuurlijke diamant en FairTrade goud, vanuit het geloof in transparantie, vakmanschap en duurzaamheid.

Bijzonderheden
Elk juweel is van de hoogste kwaliteit en vervaardigd door ambachtslieden in Nederland, afgestemd op de wensen en behoeften van de consument. Het businessmodel bestaat uit de verkoop van juwelen direct aan de consument (omni-channel) via een zogenaamde bespoke service (maatwerk) en twee ‘ready-to-wear’ collecties. Eerder werden de juwelen bijvoorbeeld verkocht via het eigen atelier, de Bijenkorf en Amazon (V.S.).

Activa
Momenteel zijn de activa beschikbaar ter overname zoals de merkrechten (Registred trademark (EU / U.S. / WIPO), businessplan, ontwerpen van de juwelen, website, klantenbestand, marketing materialen, verpakkingen, store design, social media, kennis van de supply chain etc.

Geschikt voor
Geschikt voor een partij die opereert in de sierraden en haar portfolio met een eigentijds merk wil uitbreiden. Daarnaast kan het ook voor strategische investeerders passend zijn of voor een ondernemer die graag met het merk een nieuwe stap wil maken. 

Aantal FTE
1
Regio
Nederland
Sector
Detailhandel, IT, online & e-commerce
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#28252
Rechtsvorm
Geen rechtsvorm