Zowel abonnementsbasis als losse verkoop

Webshop die boxen aanbiedt met een divers assortiment aan gezonde snacks (suikervrij en glutenvrij. Neem contact op via Brookz

OMZET

€ 50.000

EBITDA

EBITDA € 5.000

AANTAL FTE

1

REGIO

Oost Nederland

SECTOR

Detailhandel
IT, online & e-commerce

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#30352

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

Een webshop die boxen aanbiedt met een divers assortiment aan gezonde snacks (suikervrij en glutenvrij). Het bedrijf heeft consumenten en bedrijven als klant, op zowel abonnementsbasis als losse verkoop.

Klanten
De onderneming heeft een stevig netwerk qua leveranciers en klanten. Online heeft het bedrijf de afgelopen jaren een groot bereik opgebouwd en weet zij steeds meer organisaties aan te spreken. De wens om gezonder te leven en een goede werkgever te zijn, helpt hierbij. 

Reden verkoop
De ondernemer heeft de focus op een ander bedrijf en is op zoek naar iemand die de activiteiten meer toewijding kan geven, zodat de groeikansen die in hoge mate aanwezig zijn benut worden.

Geschikt voor
Het bedrijf is bijzonder interessant voor een beginnende ondernemer die gaat voor een vliegende start, of een strategische koper die middels het klantenbestand en de activiteiten synergievoordelen kan behalen.

Opleiding uitgelicht

Alex van Groningen

In de leergang M&A van Alex van Groningen kom je alles te weten over overnames, bedrijfswaardering en succesvolle integratie. Experts nemen je mee door het gehele overnameproces.