Webshop wanddecoratie, sierkussens en outdoor posters

Eigen collecties met geregistreerd merk

Dit bedrijf is een toonaangevend wanddecoratie- en woonmerk in het midden/hoog-segment, gelanceerd in 2017. Het is daarnaast het grootste gevestigde merk in ronde schilderijen in Europa, met internationale verkoop in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en recent ook de Verenigde Staten. Er zijn volledig uniek ontworpen collecties, exclusief in beheer. Daarnaast heeft het merk een krachtige sociale media/branding-strategie, een grote loyale social following en positieve recensies, door jarenlange optimale serviceverlening. Volledig geoptimaliseerde marketingcampagnes en webshop. 
   
 Unieke eigenschappen
In 2024 vernieuwde meertalige webshop gelanceerd met geavanceerde datatracking van diverse (social)kanalen, uitbreidingsmogelijkheden in collecties/pagina’s, SEO optimalisaties en vrijwel volledig geautomatiseerd orderproces, met mogelijkheid tot volledige automatisatie.Er zijn exclusieve collecties volledig in eigen beheer ontworpen: nergens anders verkrijgbaar.Naast wanddecoraties zijn er ook sierkussens en outdoor posters. Complementair in stijl, zodat alle woonproducten makkelijk in stijl op elkaar kunnen aansluiten.Visuele beleving: het bedrijf heeft veel unieke content vanuit o.a. foto- en videoshoots en samenwerkingen met content creators.Onderscheidende branding en stijl: het merk staat bekend om een eigen unieke stijlvolle en frisse uitstraling volgens de laatste woonstrends.De wanddecoraties zijn zowel in rond als in rechthoekig verkrijgbaar en gemaakt van hoge kwaliteit (premium materiaal).Uitstekende reviews op o.a. Trustpilot met een gemiddelde beoordeling van 4,8 uit 5. 100.000+ volgers verdeeld over Facebook en Instagram uit voornamelijk Nederland en België met sterke (internationale) grote groeimogelijkheden op TikTok en YouTube. Een trouwe community met ook een sterke fanbase van klanten die herhaaldelijk terugkomen.170+ samenwerkingen met content creators, influencers en/of bekende personen, met een aantal terugkerende brand ambassadeurs. Sterke email marketing, 25.000+ actieve nieuwsbrief profielenDiverse waardevolle contacten - externe partijen; e-commerce freelancers/top agencies/modellen/logistiek & warehousing. Vermeldingen in grote woonbladen, actieve samenwerking met interieur televisieprogramma, bekende influencers en meer. Personeelsvrijheid: samenwerkingen met ZZP’ers en externe partijen. Geen vaste contracten of personen in loondienst. Advertentiecampagnes geoptimaliseerd met performance-funnel strategie op Facebook, Instagram, Google Ads, Google Shoppping, Pinterest en Microsoft Bing. 
Kansen/groeimogelijkheden


Duitse, Franse en Belgische markt kan gemakkelijk worden opgeschaald.Website en logistiek is gereed voor de Amerikaanse markt. Postadres in USA beschikbaar.Recente samenwerking met gerenommeerde woonwinkel gestart als nieuw retail verkoopkanaal. Veel exposure en fysiek punt om klanten producten in het echt te laten bekijken.Grote productuitbreidingsmogelijkheden in webshop. Technisch volledig mogelijk tot uitgroei woonmerk. Denk aan vloerkleden, kaarsen, akoestische wand panelen, behang, verf etc. Oneindige groei in collectie uitbreidingen mogelijk met bestaande of nieuwe ontwerpen.B2B groeimogelijkheden: diverse (zorg)instellingen voorzien van wanddecoraties.

Transitiemogelijkheden 
De eigenaar is beschikbaar om te helpen met overgangs- en migratieondersteuning, en staan open voor lange termijn consultancy op het gebied van creatieve werkzaamheden.

Omzet € 1.000.000

Winst Op aanvraag

Sector E-commerce

Branche Webshops

LandNederland

RegioMidden-Nederland

Beschikbaar
FTE 1
Rechtsvorm Eenmanszaak
Type klanten B2B en B2C
Aangeboden namens
Anoniem

Geverifieerd

Gegarandeerd een reactie van de verkoper
Dit profiel is actueel en beschikbaar
100% onafhankelijk platform
Omzet € 1.000.000
FTE 1
Beschrijving

Dit bedrijf is een toonaangevend wanddecoratie- en woonmerk in het midden/hoogsegment, gelanceerd in 2017. Het is daarnaast het grootste gevestigde merk in ronde schilderijen in Europa, met internationale verkoop in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en recent ook de Verenigde Staten. Er zijn volledig uniek ontworpen collecties, exclusief in beheer. Daarnaast heeft het merk een krachtige sociale media/branding-strategie, een grote loyale social following en positieve recensies, door jarenlange optimale serviceverlening. Volledig geoptimaliseerde marketingcampagnes en webshop. 

Unieke eigenschappen

  • In 2024 vernieuwde meertalige webshop gelanceerd met geavanceerde datatracking van diverse (social)kanalen, uitbreidingsmogelijkheden in collecties/pagina’s, SEO-optimalisaties en vrijwel volledig geautomatiseerd orderproces, met mogelijkheid tot volledige automatisatie.
  • Er zijn exclusieve collecties volledig in eigen beheer ontworpen: nergens anders verkrijgbaar.
  • Naast wanddecoraties zijn er ook sierkussens en outdoor posters. Complementair in stijl, zodat alle woonproducten makkelijk in stijl op elkaar kunnen aansluiten.
  • Visuele beleving: het bedrijf heeft veel unieke content vanuit o.a. foto- en videoshoots en samenwerkingen met content creators.
  • Onderscheidende branding en stijl: het merk staat bekend om een eigen unieke stijlvolle en frisse uitstraling volgens de laatste woonstrends.
  • De wanddecoraties zijn zowel in rond als in rechthoekig verkrijgbaar en gemaakt van hoge kwaliteit (premium materiaal).
  • Uitstekende reviews op o.a. Trustpilot met een gemiddelde beoordeling van 4,8 uit 5.
  • 100.000+ volgers verdeeld over Facebook en Instagram uit voornamelijk Nederland en België met sterke (internationale) grote groeimogelijkheden op TikTok en YouTube. Een trouwe community met ook een sterke fanbase van klanten die herhaaldelijk terugkomen.
  • 170+ samenwerkingen met content creators, influencers en/of bekende personen, met een aantal terugkerende brand ambassadeurs.
  • Sterke email marketing, 25.000+ actieve nieuwsbrief profielen
  • Diverse waardevolle contacten - externe partijen; e-commerce freelancers/top agencies/modellen/logistiek & warehousing. 
  • Vermeldingen in grote woonbladen, actieve samenwerking met interieur televisieprogramma, bekende influencers en meer.
  • Personeelsvrijheid: samenwerkingen met ZZP’ers en externe partijen. Geen vaste contracten of personen in loondienst.
  • Advertentiecampagnes geoptimaliseerd met performance-funnel strategie op Facebook, Instagram, Google Ads, Google Shoppping, Pinterest en Microsoft Bing.

Marktpositie

Dit woonmerk bevindt zich in het midden/hoogsegment en is een pionier op het gebied van ronde wanddecoraties. Met een uitgebreide eigen collectie onderscheidt het zich en geniet het een grote populariteit onder een breed publiek, dankzij de unieke branding die het onderscheidt van concurrenten.

Webshop

De webshop is recentelijk volledig vernieuwd en maakt gebruik van de laatste technologieën, waardoor gemakkelijke uitbreiding en opschaling mogelijk zijn. Momenteel komt 80% van de verkopen uit Nederland, terwijl 20% uit België en Duitsland afkomstig is, waardoor er nog aanzienlijke groeikansen liggen in deze markten. Bovendien is de webshop geschikt gemaakt voor de Amerikaanse markt. De orders worden semi-geautomatiseerd verwerkt en verzonden door een externe partij. 

Kansen/groeimogelijkheden

  • Duitse, Franse en Belgische markt kan gemakkelijk worden opgeschaald.
  • Website en logistiek is gereed voor de Amerikaanse markt. Postadres in USA beschikbaar.
  • Recente samenwerking met gerenommeerde woonwinkel gestart als nieuw retail verkoopkanaal. Veel exposure en fysiek punt om klanten producten in het echt te laten bekijken.
  • Grote productuitbreidingsmogelijkheden in webshop. Technisch volledig mogelijk tot uitgroei woonmerk. Denk aan vloerkleden, kaarsen, akoestische wand panelen, behang, verf etc. Oneindige groei in collectie uitbreidingen mogelijk met bestaande of nieuwe ontwerpen.
  • B2B groeimogelijkheden: diverse (zorg)instellingen voorzien van wanddecoraties.

Transitiemogelijkheden 

De eigenaar is beschikbaar om te helpen met overgangs- en migratieondersteuning, en staan open voor lange-termijn-consultancy op het gebied van creatieve werkzaamheden.

Omzet € 1.000.000

Winst Op aanvraag

Sector E-commerce

Branche Webshops

LandNederland

RegioMidden-Nederland

Beschikbaar
FTE 1
Rechtsvorm Eenmanszaak
Type klanten B2B en B2C
Aangeboden namens
Anoniem

Geverifieerd

Gegarandeerd een reactie van de verkoper
Dit profiel is actueel en beschikbaar
100% onafhankelijk platform
Omzet € 1.000.000
FTE 1

Kom in contact met de verkoper

Kies het pakket dat bij je past
  • 100 % onafhankelijk platform
  • Meer dan 1000 bedrijven te koop
  • Geen extra kosten